Bortom all genans (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
De fyras gäng (del 3)
Antal sidor
205
Utgivningsdatum
2018-08-14
Upplaga
1
Förlag
Ordberoende Förlag
Medarbetare
Ceken, Michael (form)
Dimensioner
220 x 145 x 20 mm
Vikt
354 g
SAB
Hc
ISBN
9789187595905

Bortom all genans

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-08-14
193
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En för alla - alla för en

I den avslutande tredje delen om De fyras gäng reser vännerna Garbo, Pamela, Anita och Ingalill till Vietnam för att fundera över framtiden.

Men långt borta kommer deras tidigare liv nära.

De träffar en polis som inte kan släppa tankarna på vad som hände när deras båt i Vaxholm brann.

Och hur var det med deras pengar som de kom över lite för lättsamt ska allt de vunnit tas ifrån dem?

De fyras gäng är tillbaka.

En kvartett kvinnor som visar sig själva och världen att man ska akta sig för att räkna bort kvinnor 60+.

De besitter kraft och fantasi och efter Garbos uppmaning till dem : Om ni inte börjar leva gör jag slut har de tagit makten över sina egna liv och förverkligat hemliga drömmar de trodde skulle förbli ouppfyllda.

I den tredje boken har de rest långt bort och funderar på att kanske slå sig till ro med vad de uppnått. Men när de inser att det finns män som underskattar kraften hos dem och ser dem som töntiga tanter enas de om att försvara det de vunnit och försåtligt och uppfinningsrikt hämnas på de som underskattar dem.

En för alla, alla för en, säger Garbo, Ingalill, Anita och Pamela i De fyras gäng. De inser att de alltid kommer att fortsätta drömma och att målet för drömmarna ibland är själva drömmen och resan för att uppnå den.

Recensioner

"Bortom all genans, är inte det en lovande titel så säg? Tredje gången gillt för våra äventyrslystna favoritmappies i serien om de fyras gäng. Platsen är denna gång Vietnam dit väninnorna rest för att fundera. Är det inte dags att slå sig till ro? Bli stillsamma damer igen? Knappast, dundrar Eva Swedenmark som i stället river av ännu en sprudlande historia där gänget hämnas gruvligt på män med fördomar om mogna kvinnor. En för alla, alla för en, lyder stridsropet. Vilken maffig start på bokhösten," skriver Jenny Lindh om Bortom all genans i M-magasin.

"Humörhöjande mappie-lit, Eva Swedenmark, den felande länken mellan Catharina Ingelman-Sundberg och Fay Weldon slår ett slag för skrattrynkorna. M-magasin recencerade "Om ni inte börjar leva gör jag slut"

"Boken, såsom hela serien är en underhållande och mysig bok som lämnar läsaren på gott humör." Bina's books
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bortom all genans
  2. +
  3. Se upp med vad du önskar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Se upp med vad du önskar av Eva Swedenmark (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bortom all genans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig och lättsmält serie
    Kaffeläsaren, 10 december 2018

    Bortom all genans är den avslutande delen om de fyra väninnorna som började leva livet. Jag har läst båda innan i serien och gillar dem. Liksom de tidigare är även Bortom all genans lättsmält och charmig. Jag lyssnade på böckerna innan men läste denna bok själv, vilket jag föredrar, det ger en helt annan känsla att läsa boken. Väninnorna är trevliga att följa och i den här boken knyts allt ihop på ett bra sätt. Det blev ett riktigt bra avslut på serien! Boken är väldigt snabbläst med bara 205... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eva Swedenmark