Kosmisk resenär (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
459
Utgivningsdatum
2019-12-14
Förlag
Världsbild Förlag AB
SAB
Dok,Cnd
ISBN
9789187703171
Kosmisk resenär (inbunden)

Kosmisk resenär

Inbunden Svenska, 2019-12-14
299
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vem var Martinus (1890-1981) och vari består hans författarskap? Kan hans världsbild ha betydelse för dagens och framtidens människor, trots att den hittills varit nästan okänd för världen? Kan hans beskrivning av tillvaron hjälpa oss att förstå oss själva, vårt samhälle och de stora kosmiska sammanhang som vi lever i? Dessa frågor är utgångspunkten för den här boken som innehåller 74 artiklar av Olav Johansson, skrivna under perioden 1984-2019.

I Kosmisk resenär bjuder författaren med oss på en resa som sträcker sig från galaxer och planeter, djur och natur till politik, samhälle och mänskliga relationer. Både aktuella samhällsfrågor och eviga, existentiella problemställningar blir här belysta utifrån Martinus kosmiska analyser. Ett mönster framträder som allt mer bekräftar den utveckling och dess drivkrafter som Martinus ingående har beskrivit och analyserat i sitt författarskap.

OLAV JOHANSSON, född 1950, har studerat Martinus andliga vetenskap sedan mitten på 1970-talet och har i många år varit verksam som föredragshållare, kursledare och skribent i dessa sammanhang.Läs mer på författarens hemsida: www.kosmiskresenar.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kosmisk resenär
  2. +
  3. Den femte dimensionen : en praktisk guide till flerdimensionell förändring

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den femte dimensionen : en praktisk guide till ... av Maureen J St Germain (kartonnage).

Köp båda 2 för 583 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kosmisk resenär