Sommarens bästa pocketerbjudande
Flygrädd? : övervinn din rädsla med ACT (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2018-03-28
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Benk, Lisa (form) / Lundström, Björn (foto)
Dimensioner
208 x 157 x 17 mm
Vikt
326 g
SAB
Vlbd
ISBN
9789187905919
Flygrädd? : övervinn din rädsla med ACT (häftad)

Flygrädd? : övervinn din rädsla med ACT

Häftad Svenska, 2018-03-28
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Är du rädd för att flyga?

Gruvar du dig i veckor inför jobbresor? Semestrar du helst på nära håll för att slippa sätta din fot på en flygplats? Du är långt ifrån ensam, men det behöver inte vara så flygrädsla går att övervinna! I boken Flygrädd? berättar psykologen Cecilia Gustafsson och piloten Björn Lundström hur du kan komma över din rädsla.

Med hjälp av ACT (Acceptance and Commitment Therapy) och upplevelsebaserade övningar får du verktyg som hjälper dig att förstå och agera utifrån dina egna val. Cecilia förklarar vad rädsla egentligen är, varför vi ofta är rädda för våra egna reaktioner snarare än för en reell fara och vad vi kan göra åt det.

Björn berättar utifrån sin mångåriga erfarenhet som pilot vad som egentligen händer både före och under en flygning, och ger svar på alla de frågor han får från flygrädda: Vad är det som låter vid starten? Vad är turbulens? Kan planet skadas av blixtnedslag?

Boken ger dig lättillgängliga exempel och övningar som i kombination med separata ljudfiler du hittar på nätet hjälper dig att komma över din rädsla, att faktiskt kunna flyga utan att vara rädd.

CECILIA GUSTAFSSON är leg. psykolog och specialist i klinisk psykologi. Hon arbetar utifrån beteendeterapeutiska metoder som KBT och ACT. Cecilia har många års erfarenhet av att behandla såväl flygrädsla som andra fobier och rädslor.

BJÖRN LUNDSTRÖM började segelflyga som 15-åring. Han är flygingenjör, före detta testoch Viggenpilot och arbetar nu som flygkapten. Som bjornpilot har han över 70 000 följare på Instagram, Youtube och Twitter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Flygrädd? : övervinn din rädsla med ACT
  2. +
  3. Befriad från ångest : så övervinner du oro och panikkänslor och tar makten över ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Befriad från ångest : så övervinner du oro och ... av Lucinda Bassett (häftad).

Köp båda 2 för 394 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Flygrädd? : övervinn din rädsla med ACT