Bokhunden Edgar och mysteriet med samlarkortet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Bokhunden Edgar (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
34
Utgivningsdatum
2019-01-21
Upplaga
1
Förlag
Beta Pedagog AB
Illustratör/Fotograf
Anna Westin
Dimensioner
217 x 150 x 8 mm
Vikt
186 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188009777
Bokhunden Edgar och mysteriet med samlarkortet (inbunden)

Bokhunden Edgar och mysteriet med samlarkortet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-01-21
168
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Gömma mat" är Bokhunden Edgars favoritlek. Hans matte Karin ropar "sök" och så får han och katten Lollo leta godbitar i köket. Kanske Edgar får användning av sina sökkunskaper nu när Tages samlarkort försvunnit? Han vill så gärna visa att han är världens bästa deckarhund.

Men om sanningen ska fram är det Lollo som är bäst på den där leken ... Ska Edgar ändå lyckas lösa mysteriet med samlarkortet?

Bokhunden Edgar och mysteriet med samlarkortet är den andra delen i en serie lättlästa böcker för barn mellan 6 och 9 år. Bokens läsbarhetsindex (lix) är 17.

Ingrid Jönsson är både lärare och författare. Hon har en förmåga att fånga läsaren i ett stadigt grepp, tack vare sina välskrivna, starka och tänkvärda berättelser.

Anna Westin är en illustratör som älskar färgstarka bilder och detaljer, och som allra helst tecknar barn och djur. Förutom barnböcker har hon fått äran att teckna julkalendern åt Sveriges Radio och karaktären Kapten Reko som finns på Skansen.

Provläs boken på www.betapedagog.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bokhunden Edgar och mysteriet med samlarkortet
  2. +
  3. Bokhunden Edgar och vaktmästarens hemlighet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bokhunden Edgar och vaktmästarens hemlighet av Ingrid Jönsson (inbunden).

Köp båda 2 för 336 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bokhunden Edgar och mysteriet med samlarkortet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Edgar är en favorit hos oss!
    Villivonkansbooks, 13 mars 2019

    Äntligen är bokhunden Edgar tillbaka igen! Sonen och jag läste om Edgar förra året och tyckte mycket om den härliga vovven som kom från ett eländigt hem innan han hamnade hos matte Karin. Edgar jobbar på en skola där han lyssnar när barnen läser för honom. Ett mycket viktigt uppdrag som Edgar tar på stort allvar. Den här gången är Edgar åter i skolan med Karin när plötsligt ett spelarkort försvinner. En annan elev blir anklagad för stöld och nu får Edgar rycka in och jobba med nosen. Ska han ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ingrid Jönsson