Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
293
Utgivningsdatum
2018-04-26
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Medarbetare
Persson, John (form)
Dimensioner
220 x 150 x 25 mm
Vikt
510 g
SAB
Lz Lööf, Annie
ISBN
9789188193759
Sanningens ögonblick (inbunden)

Sanningens ögonblick

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-04-26
241
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jag åker hem. Så föll orden. Jag sa dem tydligt och med eftertryck. Boka in telefonmöten med organisationen och förbered en presskonferens så fort jag landat. Vi behöver sätta ner foten ordentligt och peka ut vägen framåt .

Så fick jag snabbt bege mig hem till Sverige, resa från Thailand tvärs över halva jordklotet. Centerpartiet skakade i sina grundvalar och turbulensen var total. Jag har varit med om en resa, som människa, politiker och ledare. Jag har varit ifrågasatt och uträknad. Jag vet hur det känns att få kämpa för att komma tillbaka och vända motgång till framgång.

Detta är mina egna ord om upplevelsen att stå mitt i stormen när det blåser som hårdast. Om den där viktiga förmågan att som ledare kunna samla kraft och vara bäst när det gäller. Det finns många ögonblick i mitt liv som påverkat mig och format mitt ledarskap. Jag försöker här återge de viktigaste tillfällen då jag prövats, möten med människor som förändrat min syn på världen, som tillsammans har lagt grunden för mina värderingar och mitt ledarskap.

I hela västvärlden pågår en värderingskamp. Normer förskjuts. Människor ses på med misstänksamhet. Jag har en grundmurad tro på jämställdhet, på människors makt att förändra och på vikten av att försvara demokratin mot dess fiender. I en tid då allt fler målar med svarta penseldrag behöver vi mer än någonsin våga se möjligheterna. Fokusera på resultat, tillförsikt och hopp. Våga tro på människors drivkrafter och på vad företagsamhet kan åstadkomma. I stället för att låta misstänksamheten och rädslan för det okända ta överhanden Det har blivit viktigare än någonsin att ta ställning. För mig är svaret tydligt. Jag vill framåt.

Sanningens ögonblick är här.

Annie Lööf
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sanningens ögonblick
  2. +
  3. Rättsregler i kris

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rättsregler i kris av Johan Hirschfeldt, Olof Petersson (häftad).

Köp båda 2 för 492 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sanningens ögonblick. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    Peter Christensen, 18 maj 2018

    En levande berättelse, som klart kan rekommenderas. Finns flera situationer som beskrivs på ett fängslande sätt. Ska beställa två till att ha som gåva.

Visa alla 1 recensioner