Osynlighetsmanteln (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2018-01-01
Förlag
Chin Lit
Översättare
Roger Heshan Eriksson
Originaltitel
Yinshenyi
Dimensioner
223 x 132 x 15 mm
Vikt
299 g
SAB
Hce
ISBN
9789188227249
Osynlighetsmanteln (inbunden)

Osynlighetsmanteln

av Fei Ge
Inbunden Svenska, 2018-01-01
218
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Cui är en loser. Han är över fyrtio, skild men fortfarande kär i exfrun, barnlös och bor i Peking med sin syster och hennes man som bara vill bli av med honom. Lägenheten ligger i utkanten av stan och har ett hål i väggen där nordanvinden blåser in friskt.Cui tar sig fram genom att sätta ihop specialbyggda stereoapparater åt rika hi-fi-entusiaster. Han föraktar dem och sig själv. Det enda han går igång på är Beethoven och vintagehögtalare. En dag tipsar en gammal vän om ett specialuppdrag, det enda kravet är att han inte får ställa en massa frågor ...
Ge Fei är en av Kinas främsta författare. Han var en av pionjärerna inom den experimentella avantgardelitteraturen i 80-talets Kina innan han gjorde ett långt uppehåll i sitt skrivande, men fattade pennan igen i början av 2000-talet och har åtskilliga romaner och novellsamlingar bakom sig. År 2015 vann Ge Fei det prestigefyllda Mao Dun-priset. När han inte skriver, undervisar han i litteraturvetenskap på Tsinghua University i Peking.
Ge Feis egensinniga historier är fyllda av egendomliga karaktärer, bisarra ting och svart humor. Osynlighetsmanteln lär falla Haruki Murakami-läsare i smaken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Osynlighetsmanteln
  2. +
  3. Wang Xiaobo x 3

De som köpt den här boken har ofta också köpt Wang Xiaobo x 3 av Xiaobo Wang (häftad).

Köp båda 2 för 366 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »