Livet har inget bäst före (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-05-29
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789188321343
Livet har inget bäst före (e-bok)

Livet har inget bäst före (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-05-29
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ja, att det inte finns något bäst-före-datum på oss människor - och vår kärlek - är den drygt 85-åriga Viola ett praktexempel på. Sin ålder till trots njuter hon av livet tillsammans med sin efter många år återfunna kärlek, amerikanen Rick.
Samtidigt tornar det mörka svartsjukemolnet återigen upp sig över den pensionerade dansaren Petra och hennes kära flyttgubbe Bosse. Så när Bosse försöker kontrollera Petra, sätter hon bryskt ner foten och deras kärleksrelation läggs på is på obestämd tid. Dessutom har Petra funnit en ny lockelse: teatern!
Men för Vera, ena halvan av Syster Yster-duon, känns det nu tydligt att något fattas i hennes liv. Hon bestämmer sig för att åka till skolan i Liberia, dit huvuddelen av butikens överskott går. När systern Mimmi vägrar att följa med tvekar Vera innan hon till slut vågar språnget och reser iväg vilket får totalt oväntade konsekvenser ...

"Livet har inget bäst före" är den fjärde delen i serien som kretsar kring en liten, smått magisk second hand-butik i Stockholmsförorten Aspudden och som lockat en stor skara lyssnare till både skratt, gråt ... och eftertanke. Och glöm inte: man är inte äldre än man gör sig!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livet har inget bäst före. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Författarens styrka är att skildra personerna
    Kim M. Kimselius, 14 juli 2018

    Efter att just ha avslutat "Passionen har inga gränser", kastade jag mig över den här ljudboken och lyssnade i ett sträck även på den.

    Eva Swedenmarks styrka är att lyckas skildra den lilla, vardagliga människan ända in på skinnet. Jag älskar verkligen alla hennes böcker. Jag blir glad av dem, fast den här gången blev jag lite ledsen trots allt.

    Det är spännande att se hur människorna utvecklas i Swedenmarks böcker, hur många tokigheter de hittar på, men ändå inte. De gör pr... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Livet har inget bäst före