Smärta i fokus : bli din egen medicinska detektiv (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
318
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
1
Förlag
Solrosens förlag
Medarbetare
Lindström, Åke (form)
Dimensioner
210 x 141 x 24 mm
Vikt
480 g
SAB
Vefc
ISBN
9789188362339
Smärta i fokus : bli din egen medicinska detektiv (kartonnage)

Smärta i fokus : bli din egen medicinska detektiv

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage Svenska, 2006-09-01
186
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Tandläkare Karin Öckert lär dig att ta din hälsa i egna händer med hjälp av det funktionsmedicinska konceptet, som fokuserar på livsstil- och omgivningsfaktorer samt kosttillskott. Framför allt handlar boken om hur du kan hitta de 'bovar' som belastar din kropps försvarssystem, t.ex. toxiner, amalgam, allergener, mikroorganismer, försurning och felaktig belastning, och vad du kan göra för att oskadliggöra dem.

Om författaren
Karin Öckert är tandläkaren som gått från skolmedicinsk specialisering på tandlossningssjukdomar till alternativmedicinsk behandling med helhetsperspektiv. Efter 42 år i yrket har hon lärt sig att många kroppsliga symtom, t.ex. smärta, också kan ha sin grund i tandläkarens åtgärder i munhålan. Kring detta tema har hon för övrigt skrivit ett antal artiklar som publicerats i facktidskrifter och på nätet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Smärta i fokus : bli din egen medicinska detektiv
 2. +
 3. Leva med långvarig smärta : strategier för bättre livskvalitet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Leva med långvarig smärta : strategier för bätt... av Kent Revedal (kartonnage).

Köp båda 2 för 402 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Smärta i fokus : bli din egen medicinska detektiv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Smärta i Fokus....en Bibel alla borde ha!
  Yvonne F, 5 januari 2017

  En helt fantastisk och lättförståelig bok som alla borde läsa och som är rädda om sin hälsa och vill leva ett långt och hälsosamt liv!
  Kom ihåg, det är aldrig försent att förbättra hälsan. Men vi måste förstå att vi inte bara kan överlämna ansvaret för det dyrbaraste vi har i livet, nämligen vår kropp och hälsa, till doktorer och tandläkare. Utan vi måste själva tillägna oss kunskap och vara lyhörda för det vår kropp och hälsotillstånd berättar för oss. Och kom ihåg att, Kropp & Själ hör... Läs hela recensionen

 2. Lättbegriplig, intressant och humoristisk bok
  Lali, 15 augusti 2016

  Det är helt groteskt vilka gifter tandläkarna får lov att stoppa i våra tänder i Sverige utan någon som helst konsekvens! Tandläkarnas totala ignorans och nonchalans om tandvårdsmaterial och rotfyllningar kostar människor livet. Karin Öckert har jobbat i 42 år som tandläkare och hjälpt tusentals människor att återfå sin hälsa. Om alla läkare skulle ta hennes undersökningar och expertis på allvar skulle vi inte ha några tandvårdsskadade människor i Sverige!

 3. En fantastisk bok som alla skulle läsa. Du får svar på...
  Kristina Engblom, 16 april 2013

  En fantastisk bok som alla skulle läsa. Du får svar på mycket om varför du går omkring med småkrämpor. Du kan själv hitta orsakerna till varför du har ständig värk. Mycket handlar om din livsstil, och hur du kan hitta vad som belastar din kropp, allergener, försurning och felaktig belastning och hur du kan få ett bättre liv.

Visa alla 3 recensioner