Godmorgon segrare (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2018-03-04
Förlag
Ordspira Förlag
ISBN
9789188381156
Godmorgon segrare (e-bok)

Godmorgon segrare E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-03-04

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Under fem år längtade jag efter fred. När vi äntligen besegrat utomjordingarna hälsade generalen oss: "Godmorgon segrare". Jag inbillade mig att allt skulle återgå till hur det var innan kriget. Ända tills jag mötte främlingen ...

Godmorgon segrare är en science fiction-novell om vad som händer efter segern. Den har tidigare publicerats i antologin Efter slutet.

En extremt bra sci-fi-novell om kontakten med utomjordingar. Språket var top notch och jag kommer helt klart att läsa mer av Eva! Novellen var både spännande och häftig - Lovisa Wistrand författare till Drakviskaren
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Godmorgon segrare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk sci-fi!
    Lovisa Wistrand, 6 oktober 2019

    En extremt bra sci-fi-novell om kontakten med utomjordingar. Det enda jag störde mig på var användandet av ordet "rymdisar", eftersom man ofta sätter -is efter saker som ska låta mer barnsligt än coolt. Annars var språket top notch och jag kommer helt klart att läsa mer av Eva! Novellen var både spännande och häftig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eva Holmquist