Så Klart! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Soderpalm
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2017-04-03
Förlag
Soderpalm Publishing
Dimensioner
10 x 210 x 150 mm
Vikt
320 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188403353
Så Klart! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team (kartonnage)

Så Klart! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team

(8 röster)  |  Läs 6 recensioner
Kartonnage Svenska, 2017-04-03
347
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Letar du efter en nyckel till ditt drömliv?

Då är det här helt rätt bok! Många vill ha en förändring, men långt ifrån alla vet hur eller orkar ta tag i att själva skapa den förändring de vill se! Känner du igen dig?

99 % av det du tänker idag är en upprepning av det du tänkte igår. Så gillar du inte ditt nuläge behöver du tänka om!

"SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team" vänder sig både till dig som trodde du visste allt om Attraktionslagen och till dig som är nyfiken på hur du kan ta hjälp av universum och dina egna tankar, känslor och beteenden för att nå dit du vill.

Med SÅ KLART!-metoden får du nycklarna till att skapa en positiv förändring i ditt liv, oavsett om det gäller att nå en drömtillvaro eller vända motgångar till framgångar.

"SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team" är Lili Östs andra bok där hon blandar beteendevetenskap med Attraktionslagen - det kosmiska fenomen som inne- bär att likheter dras till varandra.

I boken ges fördjupade insikter om hur dina tankar, känslor och beteenden hänger ihop och interagerar med allting runt omkring dig. Du får också flera handfasta verktyg för att nå dina mål och göra den förändring som du kanske inte ens trodde var möjlig.

Lili Öst har drygt trettio års erfarenhet som artist men jobbar idag som mental PT och föreläsare, där hon bland annat använder musik som ett av sina verktyg. Hennes första bok "Jag blir vad jag tänker" har sålts i tusentals exemplar och används även som kursmaterial på hennes uppskattade kurser.

Så här säger Blossom Tainton om Så Klart!

"I ärlighetens namn tänkte jag först; Hm... i denna uppsjö av böcker i ämnet, behövs det verkligen en till? Mitt bibliotek är rätt fullt. Men detta är en av de absolut tydligaste, mest konkreta och lättlästa jag läst. Lättillgänglig utan att för den skull vara ytlig.

Tvärtom. Jag upplever tilltalet seriöst, djupt och varmt. Jag rekommenderar å det varmaste denna fina handbok för alla som vill skapa ny historia i sitt liv. Det är raka rör och tydliga instruktioner utan krusiduller som det så lätt blir i subtila sammanhang.

Lilis värme strålar ur varje sida och det känns som att hon håller mig i handen och samtidigt "smackar på" mig, som på en gammal märr som tappat styrfart" - Blossom
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Så Klart! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team
 2. +
 3. Jag blir vad jag tänker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag blir vad jag tänker av Lili Öst (kartonnage).

Köp båda 2 för 636 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Så Klart! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Raka rör och tydliga instruktioner
  blossom, 20 februari 2018

  "I ärlighetens namn tänkte jag först; Hm i denna uppsjö av böcker i ämnet, behövs det verkligen en till? Mitt bibliotek är rätt fullt. Men detta är en av de absolut tydligaste, mest konkreta och lättlästa jag läst. Lättillgänglig utan att för den skull vara ytlig. Tvärtom. Jag upplever tilltalet seriöst, djupt och varmt. Jag rekommenderar å det varmaste denna fina handbok för alla som vill skapa ny historia i sitt liv. Det är raka rör och tydliga instruktioner utan krusiduller som det så lätt... Läs hela recensionen

 2. Klockren bok
  Gabriel, 8 februari 2018

  "Så klart"-Vilken klockren titel på en bok som handlar om det vi alla har inom oss men som vi inte alltid kan sätta fingret på. Lili Öst beskriver attraktionslagen på ett sätt som gör det möjligt för alla att förstå dess kraft. Med negativa tankar drar vi till oss saker vi inte vill ha, medan en positiv tanke attraherar det som är bra för oss. Varför lägga tankar och energi på saker vi vill bli av med när vi istället kan använda tiden till det vi vill fylla våra liv med?
  Lili använder fle... Läs hela recensionen

 3. Inledande besvikelse
  M.P., 3 december 2017

  Dålig och för lång inledningskapitel drar ner betyget, En del språkförbistringar och löjlig svengelska. Samt för mycket fokus på författaren själv och försök att sälja in boken i de första kapitlen. Onödigt, då jag ändå redan har köpt den!

 4. Så enkelt!
  AnneSofie Ampén, 24 maj 2017

  Boken Så Klart! är absolut den bästa bok jag läst om attraktionslagen. Genom att Lili Öst presenterar attraktionslagen på sitt personliga sätt som är okomplicerat, enkelt och tydligt, innehållande vardagsnära exempel som man direkt kan relatera till och använda sig av så faller alla bitar på plats. Boken är lättläst och man sträckläser den för man vill bara börja använda sig av attraktionslagen på en gång! Rekommenderar boken varmt!

 5. Fantastisk bok!!!

  En underbar bok att läsa. Lätt att förstå. Efter att jag läst den känner jag att nu är det min tur att ta min beskärda del av livet. Min tur att få mina drömmar att får slå rot. En bok som finns vid min sida när det går lite tungt. 5 minuters läsning sen är jag redo igen med en positiv magkänsla. Tack Lili för en underbar och lättläst bok.

 6. SÅ KLART! vilken klockren titel...

  SÅ KLART!"
  -Vilken klockren titel på en bok som handlar om det vi alla har inom oss men som vi inte alltid kan sätta fingret på.
  Lili Öst beskriver attraktionslagen på ett sätt som gör det möjligt för alla att förstå dess kraft. Med negativa tankar drar vi till oss saker vi inte vill ha, medan en positiv tanke attraherar det som är bra för oss. Varför lägga tankar och energi på saker vi vill bli av med när vi istället kan använda tiden till det vi vill fylla våra liv med? Lili använd... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Lili Öst

 • Jag blir vad jag tänker

  Lili Öst

  Vill du ha sanna och ärliga relationer där ni ger varandra energi? Vill du ha ett jobb där du utvecklas, har roligt och kommer till din fulla rätt? Vill du att din ekonomi ska vara ett stort glädjeämne för dig? Lili Öst är en av Sveriges mest erfa...