Bokhandeln på Riverside Drive (e-bok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
491
Utgivningsdatum
2018-03-26
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789188447821
Bokhandeln på Riverside Drive (e-bok)

Bokhandeln på Riverside Drive (e-bok)

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-03-26
119
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Charlotte är för ung för att vara änka, för ung för att förlora den hon älskar. I sitt vilsna tillstånd tar hon en paus från sitt framgångsrika företag och söker ro på den skånska landsbygden. Men så får hon får ett oväntat besked, hon har ärvt ett hus i London av en moster hon knappt visste att hon hade. Och huset inrymmer en bokhandel.

Inställd på att sälja huset flyger Charlotte till England, där den konkursfärdiga Riverside Bookshop och den excentriska personalen verkar bortom all räddning. Men trots att Charlotte inte vet något om hur man driver en bokhandel växer snart en gemenskap med den motsträviga personalen fram.
Samtidigt som Charlotte kämpar för att rädda bokhandeln inser hon att det är något som inte riktigt stämmer. Varför har Charlotte aldrig fått träffa sin moster och vad är det för mörk hemlighet som döljer sig i huset?

Bokhandeln på Riverside Drive är en varm, charmig och hoppingivande feelgoodroman om hur ett hus fyllt med böcker, en handfull främlingar och en butter gammal hankatt kan hjälpa någon att börja om på nytt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bokhandeln på Riverside Drive. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk!
    Stina W, 5 augusti 2018

    En av de bästa böcker jag läst i år och jag läser mycket! Jag älskar historien och längtar efter Skybäcks nästa. Rekommenderas.

  2. Läsupplevelse
    Myran, 3 juli 2018

    Blev faktiskt riktigt besviken. Kunde inte lura mig själv att tro på händelseförloppet. personbeskrivningarna, känns lite som om det är en amatör som skrivit. Sorry!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Bokhandeln på Riverside Drive