Mellody Looh - Födelsemärket (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Mellody looh (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2019-06-20
Upplaga
1
Förlag
Seraf förlag
SAB
uHc
ISBN
9789188487438
Mellody Looh - Födelsemärket (kartonnage)

Mellody Looh - Födelsemärket

Kartonnage Svenska, 2019-06-20
219
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad gör du om du en dag får lära dig att du inte är den du trodde ... och den du egentligen är kanske inte är den du vill vara?

Märket på Erikas hals har alltid fått henne att känna sig annorlunda. När hon får veta att jorden inte är hennes hem och återvänder till planeten Lavida, en planet befolkad av varelser hon bara trott fanns i sagorna, hoppas hon på att äntligen få passa in. Men trots att hon har formskiftarnas märke verkar det inte vara det hon är. Krafterna hon bär inom sig är allt för mörka. Dessutom dras hon till en av de förvisade vampyrerna.

Hon kastas in mitt i en uråldrig strid mellan ont och gott där det är svårt att skilja vän från fiende, med ett öde som väger tungt på hennes axlar. De vill att hon väljer sida. Ett val som visar sig vara svårare än hon trott.

"Ett riktigt guldkorn!" - Kim M Kimselius

"Det var ett sånt himla skönt flyt i denna bok med en massa bra och djupa karaktärer som man fastnade för direkt." - Tickmicks bokblogg

"En bok att rekommendera för de som gillar vampyrer, formskiftare och andra världar där fokus ligger på frågan vad som egentligen är ont och gott." - Therese Larsson
Visa hela texten

Bloggat om Mellody Looh - Födelsemärket