Koll på Fotboll (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
OLIKA fakta
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2019-08-07
Förlag
Olika Förlag
Medarbetare
Lamby Zimmerman, Hanna (form)
Illustratör/Fotograf
Jenny Karlsson
Dimensioner
210 x 205 x 20 mm
Vikt
467 g
SAB
uRbbaa
ISBN
9789188613134
Koll på Fotboll (inbunden)

Koll på Fotboll

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-08-07
179
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.


Rolig fotbollsfakta, såväl till barn som till vuxna!

Hur ska fotbollsskorna sitta och vad innebär det att skjuta på halv-volley? När får någon rött kort och hur vet du när det är offside? Bollkoll är boken för dig som spelar fotboll eller vill börja spela. Den passar även utmärkt till alla vuxna som peppar sina barn och vill kunna följa med i spelet och fotbollssnacket. Enkelt förklarat av journalisten Jennifer Wegerup som bevakat fotboll i många år. Häng med! Bollen är rund och den är i rullning!

Sagt om boken:

Koll på fotboll är en utmärkt och mycket tilltalande bok om fotboll för de yngsta läsarna, skriven av Jennifer Wegerup, journalist och författare, meriterad såväl på fotbollsplanen som utanför. Tillsammans med illustratören Jenny Karlsson och formgivaren Linda Boodh har hon skapat en mycket läcker bok. /.../ Allt avspänt, intresseväckande och pedagogiskt, skrivet på ett levande språk, allt hållet i en genomgående vänlig ton. /.../ Jenny Karlssons färgstarka, fartfyllda och humoristiska illustrationer och Linda Boodhs luftiga formgivning bidrar till läsvänligheten. Koll på fotboll vänder sig till alla unga fotbollsintresserade, oavsett kön eller ålder; en härlig, bra bok som kan läsas av barn från lågstadiet och uppåt, gärna tillsammans med föräldrarna.
Staffan Wennerlund, BTJ

Den här boken är för barn, men den är också lämplig för vuxna som vill lära sig spelet och/eller vill prata med sina barn om fotboll. Pedagogisk, korta stycken, fina illustrationer, bra information - ja, en riktigt bra bok för dig som vill lära dig mer om fotboll. Och prata om fotboll med andra. Få koll, helt enkelt. Superbra. Helt enkelt.
Bokbloggerskan

OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Koll på Fotboll
  2. +
  3. Bästa målet, Olivia!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bästa målet, Olivia! av Jennifer Wegerup (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Koll på Fotboll. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra, snygg och fin faktabok om fotboll
    Gustavs bokhylla, 3 september 2019

    Detta är en riktig presentbok både för den som är fotbollsintresserad och för den som inte har koll då det är en riktigt snygg, rolig och fin faktabok om fotboll. Kanske vet du inte orden, vill lära dig mer eller bara förstå vad fotboll går ut på. Kanske är du förälder till ett barn som spear och vill lära dig för att hänga med. I denna bok kan du slå upp det mesta. Hur och varför man har vissa skydd eller skor, vad halv-volley är och vad det är för regler när man spelar. Rekommenderas varmt!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Koll på Fotboll