Kämpa smart & dröm stort : mina 9 tips som tar dig dit du vill (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2021-02-10
Förlag
Olika Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Illustratör/Fotograf
Mina Oskuizadeh
SAB
uDokb
ISBN
9789188613851
Kämpa smart & dröm stort : mina 9 tips som tar dig dit du vill (inbunden)

Kämpa smart & dröm stort : mina 9 tips som tar dig dit du vill

Inbunden Svenska, 2021-02-10
209
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Massor av vilja, tusen ambitioner men få verktyg. Det är verkligheten för många som hör av sig till mig, och jag har varit en av dem. Jag saknade kontakter och alla odds pekade emot mig. Nu delar jag med mig av mina 9 bästa tips. För det handlar inte bara om att kämpa hårt, utan att kämpa smart. Att göra saker hållbart och på sitt eget sätt.

Negin Azimi är en eftertraktad inspirationsföreläsare i näringslivet och styrelseledamot i SOS Barnbyar. Hon har även blivit utsedd till Sveriges Ungdomsentreprenör och världens yngsta TEDx-arrangör.

I boken finns tips från bland andra Jenny Strömstedt, Dragomir Mrsic, Mouna Esmaeilzadeh, Per Schlingmann, Sabina Ddumba, Christer Fuglesang, Elaine Eksvärd och William Spetz.

"Med en stark inre kompass och kompromisslös vilja kan man nå långt. Lägger man till lite ödmjukhet så kan man nå nästan hur långt som helst, se bara på Negin Azimi." Jens Spendrup, entreprenör och företagare

Tillsammans förändrar vi världen! OLIKA är ett flerfaldigt prisbelönat förlag som utmanar stereotyper med normkreativitet. De brinner för jämställdhet och hållbarhet och miljömärker sina böcker med FSC och Svanen. När du köper böcker från OLIKA bidrar du till arbetat med barn och ungas rättigheter.
Visa hela texten

Fler böcker av författarna