Mänsklighetens framtid (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-03-08
Upplaga
1
Förlag
Volante
Översättare
Björn Stenholm
Originaltitel
The Future of Humanity
ISBN
9789188659606
Mänsklighetens framtid (inbunden)

Mänsklighetens framtid

Inbunden Svenska, 2019-03-08
215 239 Du sparar 24 kr!
Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 11.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Fysikern, futuristen och bästsäljande författaren Michio Kaku utforskar astrofysikens, den artificiella intelligensens och teknologins gränsland och lägger fram en både trolig och helt otrolig vision av människans framtid i rymden.

Bosättning på Mars och resor till avlägsna galaxer den ena sci-fi-klyschan efter den andra närmar sig verklighet. Nu är det bara en fråga om det är samtidens klimatförändringar eller framtidens kosmologiska katastrofer som driver mänskligheten ut i rymden.

I Mänsklighetens framtid avslöjar Michio Kaku hur det senaste inom robotik, nanoteknik och bioteknik kan hjälpa människan att leva och frodas på andra planeter. Han tar med läsaren ut från vårt eget solsystem, ombord på rymdskepp som färdas nära ljusets hastighet, och till sist bortom vår galax till och med bortom vårt universum till oändlighet och odödlighet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mänsklighetens framtid
  2. +
  3. Astronomi på 30 sekunder : de mest häpnadsväckande upptäckterna inom astronomin, var och en förklarad på en halv minut

De som köpt den här boken har ofta också köpt Astronomi på 30 sekunder : de mest häpnadsväcka... av Francois Fressin (inbunden).

Köp båda 2 för 364 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mänsklighetens framtid