Liv 3.0 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (496.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Rolf Wrangnert
Utgivningsdatum
2018-07-27
Förlag
Volante
Översättare
Gösta Svenn, Helena Sjöstrand Svenn
ISBN
9789188659767
Liv 3.0 (ljudbok)

Liv 3.0 Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-07-27

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  95
Visa alla 1 format & utgåvor
Artificiell intelligens är inte längre science fiction. Den är ett faktum och den förändrar våra liv och vårt samhälle. Max Tegmark har skrivit ett blivande standardverk om mänsklighetens framtida existens. Är det troligt att vi kommer att skapa övermänsklig intelligens? Hur bör vårt rättsväsende hantera autonoma system? Hur slår automatiseringen? Detta är brännande frågor som vi alla behöver adressera: Om vi skapar en övermänsklig intelligens, skulle det då vara möjligt att kontrollera den? Kan vi över huvud taget försäkra oss om att användningen av AI gynnar oss? Max Tegmark betraktar dessa frågor ur sitt unika perspektiv och väljer bort både teknikskepticism och digital utopi vi behöver en rationell medelväg för att kunna navigera vår spektakulära framtid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Liv 3.0. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En av vår tids viktigaste samtal!
  Alexander, 23 april 2019

  Även om boken kan vara väldigt tung vid vissa tillfällen tycker att alla bör läsa på om AI säkerhet för att få en grundläggande förståelse av möjligheterna och riskerna. För att på så sätt forma en blomstrande framtid där människor och artificiell intelligens samarbetar.

 2. Mycket intressant
  Fredrik H., 11 februari 2019

  Mycket intressant bok, håller inte med tidigare recensent om att den är ett sömnpiller, men det är verkligen en bok späckad med fakta, teorier och även lite filosofiska begrepp. Jag håller med författaren att fler bör engagera sig debatera ai frågor, inte bara forskare. Jag rekomenderar boken varmt!

 3. Teoretiskt svammel på hög nivå
  Michael, 20 september 2018

  En del intressanta teorier och mycket fakta.
  Men den liknar mest utdrag ur en doktorsavhandling.
  Dvs fungerar bra som sömnpiller.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Max Tegmark