Irène (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
402
Utgivningsdatum
2018-06-26
Förlag
Sekwa förlag
ISBN
9789188697257
Irène (e-bok)

Irène E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-06-26

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kommissarie Camille Verhoeven är lyckligt gift och väntar sitt första barn med sin underbara fru Irène. Men en serie spektakulära och olösta mordfall han arbetar med börjar tära på både förhållandet och krafterna, tidningarna följer vartenda steg han tar och pressen att han ska lösa fallen är enorm. När det står klart att förövaren mördat långt fler än Camille hittills trott upptäcker han att allt ingår i en hyllning till en känd kriminalroman. Med båda två i medias blickfång utvecklar sig allt till en personlig duell mellan två män på varsin sida om rättvisan och snart befinner kommissariens privatliv mitt i farans centrum. Det är bara en som kan vinna - den som har minst att förlora.

PIERRE LEMAITRE är manusförfattare för TV och film. Han debuterade som romanförfattare 2006 och har sedan dess skrivit ett flertal böcker. Genombrottet kom med thrillertrilogin om kommissarie Verhoeven, Irèneär den första delen i serien. Lemaitre har mottagit både International dagger award flera gånger och Goncourtpriset 2013 för en av sina romaner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Irène. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra skriven bok, men för våldsam
    Anneli , 17 mars 2019

    Boken är jätte spännande, men aldeles för våldsam och brutal. Slutet av boken var för sorgsen, läsaren väntade något ljusare vision.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pierre Lemaitre