Börspsykologi : så blir du en bättre investerare (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2020-03-19
Förlag
Pug Förlag
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
SAB
Qaeca
ISBN
9789188699343
Börspsykologi : så blir du en bättre investerare (häftad)

Börspsykologi : så blir du en bättre investerare

(1 röst)
Häftad Svenska, 2020-03-19
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Gillar det verkligen. Boken tar upp frågor och beteenden som är enormt viktiga för att lyckas med investeringar." /Johan Isaksson, Börspodden

Börspsykologi är till skillnad från de flesta andra ekonomiböcker, en bok med fullt fokus på psykologin bakom lyckade investeringar och dess roll för såväl småsparare som större investerare. Den vänder sig till alla som då och då begår misstag och tar fel beslut, men som med rätt verktyg kan lära sig styra över känslor och annat som kan spela en avgörande roll inte minst i tider då börsen är i gungning.

Så mycket mer än ettor och nollor
Författaren Cristofer Andersson är själv aktiv investerare sedan runt 2010. Han insåg tidigt att investeringar inte bara är siffror och nyckeltal utan minst lika mycket psykologi. Och när man förstår att det är samma psykologiska mekanismer som gäller på börsen som i andra sfärer kan man också effektivt undvika de vanligaste fällorna som marknaden gillrar. I Börspsykologi presenteras komplicerade metoder på lättillgängliga och övergripande sätt. Kapitel för kapitel går den igenom viktiga psykologiska parametrar såsom självkänsla, mindset, belöningssystem och flockbeteende och guidar på ett mycket pedagogiskt sätt läsaren i att förstå sig själv, marknaden och därmed nyckeln till mer lyckade investeringar.

Om författaren
Cristofer Andersson, född 1986, är gymnasielärare i svenska och historia, håller i populära investerarkurser på Folkuniversitetet och bloggar om psykologins roll på marknaden. Genom att investera i stabila, lönsamma och i sin nisch mycket framstående bolag låter han idag sina pengar arbeta för honom dygnet runt, årets alla dagar, år ut och år in. Avkastningen på kapitalet ger honom inte bara ett stort kassaflöde utan även en stor trygghet som han önskar alla. Börspsykologi är Cristofers första ekonomibok, men han har tidigare givit ut en historisk spänningsroman om Gaius Marius som fått mycket fina recensioner.

 

Fler röster om boken
"Börspsykologi är ett viktigt ämne och Cristofers bok är ett bra bidrag till ämnets komplexitet." /Per Håkan Börjesson, VD och huvudägare, Investment AB Spiltan

Givande och intressant! /Mats Qviberg, ordförande och huvudägare, Investment AB Öresund
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Börspsykologi : så blir du en bättre investerare
  2. +
  3. Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Investeraren : allt du behöver veta om finansma... av Jonas Bernhardsson (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Börspsykologi : så blir du en bättre inve...