Det som göms i snö (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-09-25
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789188745064

Det som göms i snö E-bok

(13 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-09-25

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
AV FÖRFATTAREN TILL HAMMARBYSERIEN

I febrig halvdvala såg hon mannen i plåtvraket djupt nere i ravinen. Ansiktet som slagits sönder till oigenkännlighet. Glasbiten som ett spett i halsen, och ögonen som slogs upp och vädjade om hjälp som aldrig kom.
Fantasi och verklighet flöt ihop, och hon låg och kastade sig nätterna igenom utan att lyckas somna. Hon hade inget annat val än att öka dosen av lugnande och alkohol.

Vad hände egentligen under den där ödesdigra eftermiddagen för fyra år sedan? Och vad är det som händer nu?
Det enda vi säkert vet är att en otäck våldsspiral har sitt ursprung i händelserna vid ravinen, och att det går illa för dem som sugs med.
Detta trots att de inblandade inte tycks känna till varandra, och att ingen har hela bilden av hur allt hänger samman.

Carin Gerhardsen, författaren bakom den framgångsrika serien om Hammarbypolisen, är tillbaka med en fristående thriller som skiljer sig från allt vi tidigare läst. Vad är det vi inte ser? Vem berättar historien och varför? Läsaren leds obönhörligen på villovägar, tills den sista pusselbiten faller på plats och allting klarnar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Det som göms i snö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. bra spennende bok
  Buster, 10 april 2020

  vanligvis liker jeg ikke bøker hvor man i fortellingen kommer med lettvinte løsninger for å få historien til å utvikle seg. Det er det eneste minuset her. Det er en spennende bok. og spenningen er økende. anbefales å lese.

 2. Bitvis spännande.
  Eva Camilla Norrby (Sigtuna), 10 januari 2019

  Spännande bok med lite känsla av engelsk deckare.
  Många oväntade vändningar.
  Många karaktärer dock aningen bleka.
  Bra bok om än inte en av det bästa.

 3. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 25 september 2018

  Carin Gerhardsen är en av mina favoritförfattare. Jag har tyckt väldigt mycket om alla åtta böckerna i hennes Hammarbyserie. Här är länkar till mina recensioner av alla böckerna, i den ordning dom har getts ut: Pepparkakshuset, Mamma, pappa, barn, Vyssan lull, Helgonet, Gideons ring, Hennes iskalla ögon, Tjockare än vatten och Falleri fallera falleralla.

  Hammarbyserien är ju kriminalromaner/polisromaner. Men Det som göms i snö är mer av en psykologisk thriller. Och fast den är helt o... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Carin Gerhardsen