4.50 från Paddington (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (196.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2018-09-13
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Helen Ljungmark
ISBN
9789188745248
4.50 från Paddington (ljudbok)

4.50 från Paddington Ljudbok

(13 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-09-13

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
MORD UTAN VARE SIG LIK ELLER VITTNEN

Inför julen reser mrs McGillicuddy för att hälsa på väninnan miss Marple. Men det som börjar som en avkopplande tågresa får en otrevlig vändning när mrs McGillicuddy bevittnar hur en kvinna stryps ihjäl i ett förbipasserande tåg. Det finns inga andra vittnen, inget lik hittas och varken tågpersonalen eller polisen tror på hennes berättelse. Miss Marple bestämmer sig för att ta reda på vad det var som egentligen hände ombord på tåget - och vem som är mördaren.

4.50 FRÅN PADDINGTON utkom 1957 och är en av de mest populära böckerna med den mysterielösande damen Jane Marple i huvudrollen. Boken ger prov på Agatha Christies osvikliga förmåga att iscensätta intrikata mordmysterier. Hur kan ett brott lösas när det inte finns några bevis för att det verkligen har skett?

I nyöversättning av Helen Ljungmark har Agatha Christies romaner fått en enhetlighet som spänner över författarskapet. Förlegade begrepp har moderniserats utan att böckerna har förlorat en språklig förankring till den tid då de skrevs. Samtidigt har en brittisk underfundighet som tidigare förbisetts lyfts fram.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Agatha Christie