Fastighetsvärdering (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2019-10-29
Upplaga
1
Förlag
Instant Book
Medarbetare
Andersson, Sofia F (form)
SAB
Qbcea
ISBN
9789188823175
Fastighetsvärdering (häftad)

Fastighetsvärdering

Häftad Svenska, 2019-10-29
269
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken ska ge de som utför eller tar del av fastighetsvärderingar en inblick i hur utvecklingen av synsätt och metoder varit för fastighetsvärdering sedan 1940-talet. Tanken är den vanliga vid historieskrivningar: Vad kan vi lära oss av historien när vi försöker blicka framåt?
Värderingsbranschen förser samhället med beslutsunderlag för olika aktiviteter på fastighets- och byggmarknaderna. En titt tillbaka i tiden visar hur nya teorier och ny information tillsammans med teknikutveckling och entreprenörskap förändrar en hel bransch. De som nu funderar över hur en digitaliserad omvärld kan bidra till att skapa nya former av beslutsunderlag finner att steget från 1950-talets arronderingstal till nutidens algoritmer är mera semantiskt än innehållsmässigt.
Denna bok om utvecklingen av fastighetsvärdering i Sverige har möjliggjorts genom en donation från Svenskt fastighetsindex SFI ekonomisk förening till KTH:s avdelning för bygg- och fastighetsekonomi vid institutionen för fastigheter och byggande inom ABE-skolan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fastighetsvärdering
  2. +
  3. Företagsvärdering - med fundamental analys

De som köpt den här boken har ofta också köpt Företagsvärdering - med fundamental analys av Henrik Nilsson, Anders Isaksson, Teppo Martikainen (häftad).

Köp båda 2 för 608 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fastighetsvärdering