Falskt namn (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Linn Wide (del 3)
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2019-08-13
Förlag
Mima Förlag
Medarbetare
Sangregorio, Paolo (form)
Dimensioner
220 x 150 x 25 mm
Vikt
496 g
SAB
Hc
ISBN
9789188845597

Falskt namn

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-08-13
54
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
»Strålande skriven. Intrigen är tight och personbeskrivningarna fängslande.« bokting

»Så spännande att den var svår att lägga ifrån sig.« lilja tipsar

»En spännande och välskriven deckare, som hela tiden håller läsaren i ett fast grepp.« Betyg 4 av 5, Inger Wassenius, BTJ

Vem vågar du lita på när inte ens din närmaste är den du trodde?

De första vårtecknen har börjat visa sig i Helsingborg när staden skakas av ett brutalt knivmord.

Kriminalinspektör Linn Wide och hennes kollegor utreder fallet och inser att den mördade mannen inte är den han utgett sig för att vara. Ju mer Linn gräver i offrets förflutna, desto fler fiender dyker upp. Men vem av dem är beredd att mörda?

Samtidigt blir Linn vän med en ung kvinna som nyligen flyttat till staden. När den mörka sanningen bakom hennes flytt uppdagas försöker Linn hjälpa henne, men frågan är om Linn är rätt person, eftersom hon har fullt upp med sina egna demoner

Falskt namn är den tredje fristående delen om Linn Wide, kriminalinspektör i Helsingborg.

IDA AXELSSON är född och uppvuxen i Helsingborg men sedan flera år bosatt i Stockholm. Hon kombinerar skrivandet med sin anställning som utredare vid polismyndigheten i Stockholm.

»Ida Axelsson är både en bra polisromanförfattare och en skicklig personskildrare.« Bengt Eriksson, Kvällsposten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Falskt namn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra feministisk deckare!
  Kim, 30 april 2020

  Åh, vad jag gillar Ida Axelssons deckare! Den lyfter viktiga ämnen som mäns våld mot kvinnor på ett lyhört och seriöst sätt utan att gotta sig i det, vilket jag ofta upplever att andra deckare gör. Jag har inte läst de två tidigare i serien men det gjorde inget, jag förstod allt ändå. Jag blev däremot väldigt sugen på att läsa de tidigare böckerna och kommer definitivt att göra det! Rekommenderar!

 2. Höstens deckare!
  Lollos bokhörna, 3 oktober 2019

  Om du ska läsa en deckare i höst så tycker jag att du ska läsa denna! Detta är den tredje, fristående delen om Linn Wide som är kriminalinspektör i Helsingborg. Ett Helsingborg som drabbas av ett brutalt knivmord och ju mer Linn och hennes kollegor undersöker och utreder fallet så inser de att den mördade mannen inte är den han har utgett sig för att vara. Samtidigt blir Linn vän med Hanna, en nyinflyttad kvinna och hennes son, men vad är det Hanna döljer?

  Jag tyckte väldigt mycket o... Läs hela recensionen

 3. Spänning och dramatik
  @bettan_bokprataren (Örebro), 19 september 2019

  Det här är del tre i en serie som utspelar sig i Helsingborg, huvudkaraktären är den lite udda kriminalinspektör Linn Wide och hennes kollegor.
  Precis som i de två tidigare böckerna,
  Svart skugga och Dolda spår (tidigare blogginlägg), pågar det flera parallella berättelser i boken, vilka författaren knyter ihop på ett mycket trovärdigt och skickligt sätt.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Ida Axelsson