Bygg en förmögenhet : investera i investmentbolag (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2018-09-19
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
210 x 135 x 16 mm
Vikt
346 g
SAB
Qci
ISBN
9789188849007
Bygg en förmögenhet : investera i investmentbolag (inbunden)

Bygg en förmögenhet : investera i investmentbolag

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-09-19
230
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vill du bygga upp en förmögenhet genom aktiesparande? Att bygga en egen aktieportfölj från grunden med enskilda aktier kräver både engagemang och kunskap. Att spara i fonder innebär istället att avgifter riskerar att äta upp miljontals kronor från din framtida avkastning. Det finns dock en gyllene medelväg; Att investera i investmentbolag. Sparformen har visat sig mycket lönsam historiskt och kan vara en genväg till ett framgångsrikt aktiesparande. Genom att investera i investmentbolag kan man dessutom köpa 1 krona för 80 öre. Att köpa aktier till rabatt, vem vill inte göra det?

Boken du håller i din hand innehåller tips och verktyg för att investera i investmentbolag. Du får lära dig om både fördelarna med investeringsformen och vilka fallgropar du bör undvika. Dessutom får du lära känna en rad investmentbolag, allt från familjen Wallenbergs Investor och investeringsgurun Warren Buffetts Berkshire Hathaway till några mer anonyma investmentbolag i miniformat. Det här är den självklara guiden för dig som söker ett förnuftigt aktiesparande i investmentbolag. Kanske blir boken ditt verktyg till ett framgångsrikt aktiesparande och kanske till och med startskottet för din framtida förmögenhet?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bygg en förmögenhet : investera i investmentbolag
 2. +
 3. Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Investeraren : allt du behöver veta om finansma... av Jonas Bernhardsson (inbunden).

Köp båda 2 för 521 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bygg en förmögenhet : investera i investmentbolag. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Övertygande och lätt att tillämpa i praktiken
  Veteranen, 21 oktober 2018

  Författaren argumenterar på ett övertygande sätt för att investmenbolag som sparobjekt på flera sätt är överlägsna både fonder och "vanliga" aktier. Han går igenom den goda riskspridningen, investmentbolagsrabatten, och bolagens låga förvaltningskostnad.
  För den som vill följa hans råd i praktiken och satsa på investmentbolag finns nyttiga praktiska anvisningar och hänvisningar till detaljerade uppgifter om varje större bolags inriktning och sammansättning. Även ett index presenteras.

Visa alla 1 recensioner