Bygg en förmögenhet : investera i investmentbolag (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2018-09-19
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
210 x 135 x 16 mm
Vikt
346 g
SAB
Qci
ISBN
9789188849007
Bygg en förmögenhet : investera i investmentbolag (inbunden)

Bygg en förmögenhet : investera i investmentbolag

Inbunden Svenska, 2018-09-19
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vill du bygga upp en förmögenhet genom aktiesparande? Att bygga en egen aktieportfölj från grunden med enskilda aktier kräver både engagemang och kunskap. Att spara i fonder innebär istället att avgifter riskerar att äta upp miljontals kronor från din framtida avkastning. Det finns dock en gyllene medelväg; Att investera i investmentbolag. Sparformen har visat sig mycket lönsam historiskt och kan vara en genväg till ett framgångsrikt aktiesparande. Genom att investera i investmentbolag kan man dessutom köpa 1 krona för 80 öre. Att köpa aktier till rabatt, vem vill inte göra det?

Boken du håller i din hand innehåller tips och verktyg för att investera i investmentbolag. Du får lära dig om både fördelarna med investeringsformen och vilka fallgropar du bör undvika. Dessutom får du lära känna en rad investmentbolag, allt från familjen Wallenbergs Investor och investeringsgurun Warren Buffetts Berkshire Hathaway till några mer anonyma investmentbolag i miniformat. Det här är den självklara guiden för dig som söker ett förnuftigt aktiesparande i investmentbolag. Kanske blir boken ditt verktyg till ett framgångsrikt aktiesparande och kanske till och med startskottet för din framtida förmögenhet?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bygg en förmögenhet : investera i investmentbolag
  2. +
  3. Investeringsguiden : så kommer du igång med ditt sparande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Investeringsguiden : så kommer du igång med dit... av Anna Svahn, Linnéa Schmidt (inbunden).

Köp båda 2 för 405 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Bygg en förmögenhet : investera i investm...