Sveriges försvarspolitik : en antologi (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2020-04-27
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
217 x 142 x 20 mm
Vikt
420 g
SAB
S-c
ISBN
9789188849533
Sveriges försvarspolitik : en antologi (kartonnage)

Sveriges försvarspolitik : en antologi

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage, Svenska, 2020-04-27
199
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Under de senaste åren har det säkerhetspolitiska läget i omvärlden kraftigt försämrats. Det har lett till att regering och riksdag har beslutet om en omorientering av försvars- och säkerhetspolitiken. Försvaret av Sverige är en angelägenhet för alla som bor i landet. Därför är det viktigt att tillgängliggöra kunskap och bredda möjligheterna för alla att sätta sig in och engagera sig i försvars- och säkerhetspolitiken. Boken Sveriges försvarspolitik samlar några av de främsta försvarsexperterna i Sverige som i olika kapitlen delar med sig av sitt kunnande och sina erfarenheter inom en rad områden som tillsammans utgör landets försvarspolitik. Det innefattar alltifrån personalförsörjningens utformning till hur underrättelsetjänsten fungera. Boken syftar till att revitalisera intresset och deltagandet i Sveriges försvarspolitik. Fd stats- och utrikesminister Carl Bildt (förord) Militärhistoriker Bo Hugemark Fd generalmajor Karlis Neretnieks Fd statstjänsteman Peter Mild Generalmajor Michael Claesson Fd riksdagsledamot och utredare Annika Nordgren Christensen Underrättelse- och säkerhetsexpert Johan Wiktorin Fd politisk sakkunnig i försvarsdepartementet och doktorand i statsvetenskap Sara Norrevik Säkerhetspolitisk analytiker Minou Sadeghpour
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sveriges försvarspolitik : en antologi
 2. +
 3. Tills alla dör

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tills alla dör av Diamant Salihu (pocket).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sveriges försvarspolitik : en antologi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Initierad och pedagogisk
  Sven Lindgren, 24 maj 2021

  En initierad och utmärkt pedagogisk framställning om den uppgift som är och borde vara statens främsta - vårt lands frihet och trygghet. En bok för alla samhällsintresserade och beslutsfattare!

 2. Något ojämn
  Jan Malmsjö, 21 september 2020

  Speglar väl den mångfacetterade bilden av svensk försvarspolitik, men boken är något ojämn och i vissa stycken inte så välskriven.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna