Bullet journal-metoden : samla dina tankar, organisera ditt liv, forma din framtid (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
302
Utgivningsdatum
2018-12-11
Förlag
Volante
Översättare
Kjell Waltman
Originaltitel
The Bullet Journal Method
Medarbetare
Carroll, Ryder (form)
Dimensioner
215 x 156 x 25 mm
Vikt
580 g
SAB
Dok
ISBN
9789188869296
Bullet journal-metoden : samla dina tankar, organisera ditt liv, forma din framtid (inbunden)

Bullet journal-metoden : samla dina tankar, organisera ditt liv, forma din framtid

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-12-11
199
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bullet journal-metoden : samla dina tankar, organisera ditt liv, forma din framtid Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den efterlängtade boken från grundaren av Bullet journal -- organisationssystemet som tagit världen med storm.

I åratal testade Ryder Carroll otaliga organiseringssystem, online och offline, men inget av dem passade hans sätt att tänka. Han sökte ett sätt som skulle hjälpa honom att bli konsekvent, fokuserad och effektiv tills han av ren nödvändighet utvecklade metoden själv. Han kallade den Bullet journal. När han började dela med sig av sitt system till sina vänner som stod inför liknande utmaningar, blev det viralt. Bara ett par år senare, till hans stora förvåning, är Bullet journaling en världsomspännande rörelse.

Bullet journal-metoden handlar om mycket mer än att organisera dina anteckningar och att-göra-listor. Det handlar om vad Carroll kallar medvetet levande: att rensa bort distraktioner och fokusera din tid och energi på det som är verkligt meningsfullt, både på arbetet och i ditt privatliv. Det handlar om att spendera mer tid på det du bryr dig om, genom att jobba mot färre mål. Hans nya bok visar hur du kan

- Samla dina tankar: med bara papper och penna kan du få koll på vad du lägger tid på och få överblick över dina framsteg.

- Organisera ditt liv: finn lugn i vardagen genom att attackera dina att-göra-listor på ett systematiskt, medvetet och produktivt sätt.

- Forma din framtid: ta vaga drömmar och nyfikenheter till meningsfulla mål, och bryt sedan ner dessa mål till genomförbara steg som leder till stora förändringar.

Carroll skrev den här boken för frusterade list-skrivare, överväldigade multitaskare och kreativa som behöver lite struktur. Vare sig du har använt en Bullet journal i flera år eller aldrig har sett en tidigare kommer Bullet journal-metoden ta dig från att vara en passagerare till att bli pilot över ditt eget liv.

---

Bullet journal är ett av de mest eleganta och effektiva system jag någonsin stött på. Det kommer inte bara hjälpa dig att bli mer organiserad utan kommer också hjälpa dig att bli en bättre person. Jag rekommenderar starkt den här boken (och metoden den redogör för i detalj) för alla som vill få ut mer av livet. -- Cal Newport, författare till Deep Work

Oavsett om du är en insatt antecknare eller alltid har velat utforska anteckningsbokens fördelar, så förenklar Bullet journal-metodenkraften i att sätta pennan mot papper och kommer tveklöst att förvandla ditt liv, på fler sätt än du kan föreställa dig. -- Hal Elrod, författare till The Miracle Morning
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bullet journal-metoden : samla dina tankar, organisera ditt liv, forma din framtid
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bullet journal-metoden : samla dina tankar, organisera ditt liv, forma din framtid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Planering för oss med ADHD
  Tall_man, 17 november 2021

  Jag har provat många olika planeringsverktyg, både fysiska och digitala.
  Än så länge är Bullet Journal den enda som jag har fortsatt med i kombination med kalendern i telefonen för larm och påminnelser.

  Att Bullet Journal är utvecklat av en person med ADHD kan vara orsaken till att det fungerar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ryder Carroll