Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2020-01-03
Upplaga
1
Förlag
Volante
Medarbetare
Wadsted, Sebastian (form)
Dimensioner
250 x 178 x 28 mm
Vikt
900 g
SAB
Vh
ISBN
9789188869869
Barnläkarens guide : farligt och ofarligt från nyfödd till tonåring (kartonnage)

Barnläkarens guide : farligt och ofarligt från nyfödd till tonåring

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage, Svenska, 2020-01-03
259
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Äntligen en fördjupande och förklarande bok om barnens och tonåringarnas hälsa och ohälsa.

Följ med bakom kulisserna på barnakuten och barnavdelningarna och få insikt i hur allt går till när ditt barn inte mår bra. Jonas F Ludvigsson är en av Sveriges mest erfarna barnläkare. I Barnläkarens guide farligt och ofarligt från nyfödd till tonåring delar han med sig av sin stora kunskap om barnmedicin, med tydliga fallbeskrivningar och gedigna insikter om både barns och föräldrars behov när barnsjukdomarna slår till.

Jonas F Ludvigsson berättar kunnigt om såväl vanliga som mer ovanliga sjukdomar och syndrom som alla föräldrar kan ställas inför under barnets uppväxt. Här får du följa med i en läkares tankar och bedömningar och förstå hur allt hänger ihop. Goda råd, konkreta och lättillgängliga fakta och fördjupningar baserade på författarens mångåriga bakgrund inom svensk barn- och ungdomssjukvård. Barnläkarens guide riktar sig till föräldrar med barn i alla åldrar, och är ett oumbärligt komplement till både Vårdguidens sakliga information och nätforumens alltför lättgooglade skräckhistorier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Barnläkarens guide : farligt och ofarligt från nyfödd till tonåring
 2. +
 3. Sjuka kvinnor : en resa genom medicinens historia

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sjuka kvinnor : en resa genom medicinens historia av Elinor Cleghorn (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Barnläkarens guide : farligt och ofarligt från nyfödd till tonåring. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Barnläkarens guide
  70215 Jackson, 6 februari 2020

  Utmärkt och skriven av en mycket skicklig barnläkare. Det viktigaste är att innehållet är lättförståligt för föräldrar oavsett utbildning och kunskap i ämnet!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonas F Ludvigsson

 • Akut pediatrik

  Svante Norgren, Jonas F Ludvigsson, Mikael Norman

  Svår sjukdom hos barn och ungdomar kan snabbt bli livshotande. I akuta situationer är det därför mycket värdefullt med en vägledning för att man snabbt ska kunna vidta rätt åtgärder. Akut pediatrik beskriver de omedelbara och ofta livräddande insa...

 • Att börja forska - - inom medicin, bio- och vårdvetenskap

  Jonas F Ludvigsson

  I Att börja forska diskuterar författaren hur man skriver studieprotokoll, projektansökningar och vetenskapliga artiklar. Boken rymmer ett antal övningsuppgifter i engelsk grammatik, liksom en översikt över fallgropar i det engelska språket. Orien...