Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2020-01-03
Upplaga
1
Förlag
Volante
Medarbetare
Wadsted, Sebastian (form)
Dimensioner
250 x 178 x 28 mm
Vikt
900 g
ISBN
9789188869869
Barnläkarens guide: Farligt och ofarligt från nyfödd till tonåring (kartonnage)

Barnläkarens guide: Farligt och ofarligt från nyfödd till tonåring

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2020-01-03
249
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Äntligen en fördjupande och förklarande bok om barnens och tonåringarnas hälsa och ohälsa.

Följ med bakom kulisserna på barnakuten och barnavdelningarna och få insikt i hur allt går till när ditt barn inte mår bra. Jonas F Ludvigsson är en av Sveriges mest erfarna barnläkare. I Barnläkarens guide farligt och ofarligt från nyfödd till tonåring delar han med sig av sin stora kunskap om barnmedicin, med tydliga fallbeskrivningar och gedigna insikter om både barns och föräldrars behov när barnsjukdomarna slår till.

Jonas F Ludvigsson berättar kunnigt om såväl vanliga som mer ovanliga sjukdomar och syndrom som alla föräldrar kan ställas inför under barnets uppväxt. Här får du följa med i en läkares tankar och bedömningar och förstå hur allt hänger ihop. Goda råd, konkreta och lättillgängliga fakta och fördjupningar baserade på författarens mångåriga bakgrund inom svensk barn- och ungdomssjukvård. Barnläkarens guide riktar sig till föräldrar med barn i alla åldrar, och är ett oumbärligt komplement till både Vårdguidens sakliga information och nätforumens alltför lättgooglade skräckhistorier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Barnläkarens guide: Farligt och ofarligt från nyfödd till tonåring
 2. +
 3. Första läkarboken : om det nyfödda barnet och dess första tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Första läkarboken : om det nyfödda barnet och d... av Stefan Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Barnläkarens guide: Farligt och ofarligt från nyfödd till tonåring. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Barnläkarens guide
  70215 Jackson, 6 februari 2020

  Utmärkt och skriven av en mycket skicklig barnläkare. Det viktigaste är att innehållet är lättförståligt för föräldrar oavsett utbildning och kunskap i ämnet!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonas Ludvigsson

 • Doktorns guide till gluten

  Jonas Ludvigsson

  Att äta glutenfritt har blivit otroligt populärt. Och det är kanske inte så märkligt, för Sverige är ett av de länder som har högst förekomst av celiaki (ofta kallat glutenintolerans) i världen. Men trots att 1-2 procent av svenskarna har celiaki ...