Digitant : nya steg till ett enklare och roligare liv via nätet (häftad)
På topplistor
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2019-11-14
Förlag
Bladh by Bladh
SAB
Bv
ISBN
9789188917324
Digitant : nya steg till ett enklare och roligare liv via nätet (häftad)

Digitant : nya steg till ett enklare och roligare liv via nätet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-11-14
176
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast måndag 16 december kl. 17:30 för leverans innan julafton
Gör livet rikare med hjälp av nätet!

Här är den efterlängtade uppföljaren till succén Digitant: din nybörjarguide till den digitala världen! Responsen på den första boken var enorm och fick stor uppmärksamhet i såväl tryckt media som i radio och tv och inte minst på den föreläsningsturné som författaren varit runt på under hela 2019. Under året har Malin träffat mängder av positiva och aspirerande digitanter över hela landet som alla uppvisat en stor lust och ambition att ta del av det digitala samhället i sin egen takt. Inte minst har de ställt många och kloka frågor som har en gemensam nämnare ökad livskvalitet!

Digitant nya steg för ett enklare och roligare liv via nätet ger svar på de vanligaste frågorna från dem som vill komma in ännu mer i gemenskapen och göra sina liv rikare och enklare med hjälp av digitala tjänster. I tio kapitel får läsaren lära sig att hitta roliga spel, och spelkamrater, att koppla upp sig mot streamingtjänster som Netflix och Spotify, att hitta drömresan, träffa nya vänner, beställa matkassar och att bli en fena på att ta snygga bilder med hjälp av mobiltelefonen. Allt görs med utgångspunkt i samma säkerhetstänk med enkla steg-för-steg-instruktioner som i den första boken.

Nästan hälften av alla hushåll i Sverige är ensamhushåll, och bland många äldre, inte minst kvinnor, finns en stark önskan om att finna nya gemenskaper i livet. Det här är boken som hjälper dem att förverkliga sina drömmar om ett rikare och roligare liv via nätet. Utöver viljan till ett rikare liv är ensamhet bland äldre ett folkhälsoproblem; nästan 60 procent av dem med äldreomsorg uppger att de besväras av ensamhet denna bok kan hjälpa dem till en mer social och inkluderande vardag.

OM FÖRFATTAREN

Malin Perlheden är journalist med över tio års erfarenhet av att jobba digitalt mot en kvinnlig målgrupp. Hon jobbar i dag som digital kommersiell redaktör på Aller media, Sveriges ledande mediehus inom populärpress för kvinnor med varumärken som Allers, Allas, Hemmets veckotidning, Året Runt, Femina MåBra och Svensk damtidning med insikt i äldre kvinnors vanor och beteenden på nätet. Aller media når 74 procent av Sveriges kvinnor med 3,3 miljoner läsare varje månad och 2,8 miljoner unika besökare på sina webbplatser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Digitant : nya steg till ett enklare och roligare liv via nätet
 2. +
 3. Digitant - din guide till den digitala världen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Digitant - din guide till den digitala världen av Malin Perlheden (häftad).

Köp båda 2 för 375 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Digitant : nya steg till ett enklare och roligare liv via nätet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. DigiTant även bra för DigiFarbror
  Ulf Grefveberg, 12 december 2019

  En fantastiskt bra bok välskriven och väldigt pedagogisk.
  Hjälper även en farbror.
  Rekommenderas även till oss farbröder!
  Författaren vet verkligen hur man skall göra saker lättfattliga.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Malin Perlheden

Bloggat om Digitant : nya steg till ett enklare och ...