När livet går i spillror ? Om sorg och livskriser (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (15.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
KortFattat
Inläsare
Dan Kandell
Utgivningsdatum
2019-02-16
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789188953025
När livet går i spillror ? Om sorg och livskriser (ljudbok)

När livet går i spillror ? Om sorg och livskriser Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-02-16

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det här är en sammanfattad version avNär livet går i spillror - Om sorg och livskriser.

Skilsmässa, arbetslöshet, sjukdom, dödsfall - någon gång drabbas vi alla av olika livskriser. Det är varken ett sjukdomstillstånd eller ett kroniskt tillstånd, du kommer att kunna gå vidare även om du kanske inte tror det just då. Den här boken är ett stöd för dig som har drabbats eller har en närstående som mött livets baksidor. Varför reagerar vi som vi gör, hur kan krisförloppet se ut, hur tar vi oss vidare? Ulf Lidman är utbildad i både tvärkulturell krishantering och livsåskådning med fokus på familje- och relationsterapi. Han arbetar som utbildare och föreläsare.

ULF LIDMAN har arbetar med människor i kris sedan slutet av 1980-talet. Han har två magisterutbildningar, en i tvärkulturell krishantering och en i livsåskådning med fokus på familje- och relationsterapi. Ulfs primära spetskompetens är inom tvärkulturell krishantering. Med motiverande samtal (MI) som grundförhållningssätt anpassar han alltid krisbearbetningen till individens behov. Ulf är flitigt anlitad som utbildare och föreläsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Lidman

  • Ha en go dag alla goa : kåserier om livet

    Ulf Lidman

    Livskriser är en normal del av livet. Låt oss ta till vara på dessa möjligheter att utvecklas och växa. De här kåserierna kommer nog både väcka igenkännande och få dig att le. Boken passar perfekt på soffbordet, i väntrummet eller varför inte som ...