Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
378
Utgivningsdatum
2020-01-07
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Svante Skoglund
Originaltitel
Run away
Dimensioner
219 x 145 x 31 mm
Vikt
560 g
SAB
Hce
ISBN
9789189007437

Inte ett ord

(25 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-01-07
63
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
TILL HELVETET OCH TILLBAKA

För Simon Greene blir mardrömmen sann när hans drogberoende dotter Paige försvinner spårlöst. En dag ser han henne sjunga i Central Park, men hon är en skugga av sitt forna jag. När han närmar sig flyr hon i panik.

Simon gör det enda en förälder kan göra, han följer efter sin dotter ner i en mörk och farlig värld som han aldrig kunde ana fanns. I takt med att han avtäcker Paiges hemligheter inser han att liv står på spel. Och för att skydda de sina från världens ondska måste han våga konfrontera den.

Harlan Coben har utnämnts till en av nutidens bästa spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. I thrillern Inte ett ord förvandlar han vardagliga samtidsproblem till ingredienser i en fängslande bladvändare. Levande karaktärer, farliga hemligheter och oförutsägbara vändningar bäddar för en klassisk Coben-upplevelse av högsta kvalitet.

"Briljant (...) Inte ett ord engagerar på djupet (...) Harlan Coben är en av mycket få som lyckas med konststycket att ge intrigen en rad hisnande vänd ningar, som är fruktansvärda, och trovärdiga." Dagens Nyheter
"En av årets bästa thrillers." Providence Sunday Journal
"En bladvändare som inte går att lägga ifrån sig." USA Today
"En fullkomligt briljant, tajt thriller som bör läsas i ett svep." Library Journal
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Inte ett ord
 2. +
 3. Pojken från skogen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken från skogen av Harlan Coben (inbunden).

Köp båda 2 för 141 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Inte ett ord. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inte värt att slösa tid på
  Lars S., 13 april 2021

  Jag har inte läst Coben innan och uppskattar inte hans sätt att i de mest delikata situationerna göra utvikningar om ditten och datten och ofta tillför det väldigt lite till stunden. Jag uppfattar handlingen som banal och krystad och väldigt tunn. Författaren låter handlingen skrida fram i långa dialoger där personer frågar ut varandra för att vi som läsare ska kunna få ta del av bakomliggande orsaker av gärningar, dialoger som är så krystade att man somnar. Nä min rekommendation är att välja något annat än denna.

 2. Nja inte min grej
  @bettan_bokprataren (Örebro), 6 april 2020

  En spännande och snabbläst thriller med många oförutsedda vändningar. Tyvärr har jag aldrig varit något fan av Coban, jag vet inte vad det är som gör att jag inte fångas helt och fullt. För som vanligt har Coben lyckats med att bygga upp spänningen men ändå fastnar jag inte. Jag tycker att den svajade i bland vilket gör att jag tappar fokus. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad jag saknar, men något är det som gör att vi inte synkar.
  Men då jag har hört många andra fullständig älska ... Läs hela recensionen

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 23 januari 2020

  Det här är den artonde boken som jag läser av Harlan Coben. Hans serie om sportagenten Myron Bolitar tycker jag inte är speciellt bra. Men däremot hans fristående böcker tycker jag är väldigt mycket bättre.

  Den här boken, Inte ett ord, är den senaste i raden av hans fristående böcker, och den var lika bra som dom tidigare.

  Boken känns aktuell, och handlar om många viktiga ämnen, till exempel drogberoende. Och flera andra ämnen, som jag inte vill spoila här.

  Spänn... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben