Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Legender från Thiramaar (del 2)
Antal sidor
456
Utgivningsdatum
2020-06-04
Upplaga
1
Förlag
Joelsgården förlag
Originaltitel
Gudarnas spira
SAB
Hc
ISBN
9789189009356
Gudarnas spira (häftad)

Gudarnas spira

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2020-06-04
145
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Alla tidigare försök att förgöra den ondsinte Khatzu har misslyckats. Han är skyddad av djävulsguden Faibor och konventionella vapen räcker inte för att avsluta hans liv. För detta krävs den mäktiga Gudarnas spira. De av gudarna utvalda sänds ut för att söka upp alla delar till spiran. Av säkerhetsskäl finns delarna utspridda över hela Thiarien. Detta blir upptakten till ett äventyr bland trollkarlar, drakar och det egensinniga kaldinierfolket. Gudarnas spira är en fantasyberättelse med spänning, äventyr och romantik och en fristående fortsättning till Eilaths hopp, i serien Legender från Thiramaar.
Den av Per Lindskog skapade fiktiva världen Thiramaar har funnits sedan 1994, och han har spunnit många berättelser som utspelar sig där.
Per har jämförts med storheter som Tolkien, Terry Pratchett och Tage Danielsson, och då handlar det såväl om berättarandan som själva upplägget av hans egenhändigt skapade fantasyvärld. Inte minst humorn, ironin och samhällskritiken är företeelser som lovordas bland recensenterna.
Sagt om "Gudarnas spira"
"Resan efter delarna till Gudarnas spira låter oss träffa ett gäng karaktärer, badguys, monster och ger oss fantastiska miljöskildringar längs vägen. Och vi får inte glömma lite kärlek och vänskap på det! Det jag älskar lite extra mycket är att några karaktärer från första delen(Eilaths hopp) gästspelar stundvis i denna. Härligt att få "träffa" dem igen!" (VH)
"Det är en fröjd att återvända till Thiramaar. Per Lindskog har skrivit en förträfflig uppföljare som innehåller allt man kan önska av en bok: spänning, äventyr, humor och romantik.
Här finns trollkarlar och magi, svärdsstrider, svårintagliga borgar, gudomliga väsen och inte minst; starka självständiga kvinnor."(MVO)
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gudarnas spira
 2. +
 3. Eilaths hopp

De som köpt den här boken har ofta också köpt Eilaths hopp av Per Lindskog (häftad).

Köp båda 2 för 294 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gudarnas spira. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och stark uppföljare
  Malin Olsson, 1 december 2020

  Det är en fröjd att återvända till Thiramaar. Per Lindskog har skrivit en förträfflig uppföljare som innehåller allt man kan önska av en bok: spänning, äventyr, humor och romantik.
  Här finns trollkarlar och magi, svärdsstrider, svårintagliga borgar, gudomliga väsen och inte minst; starka självständiga kvinnor.

  De rika miljöskildringarna gör att jag sugs rakt in i handlingen, jag kan riktigt se de olika byarna, bergen och byggnaderna framför mig. Jag hör klangen från svärd som s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Per Lindskog

 • Eilaths hopp

  Per Lindskog

  När Eilath drabbas av en ond trollkarls vrede får han oanade problem. Han tvingas in i äventyr, som han trots sin brokiga bakgrund, aldrig någonsin trott att han skulle få uppleva. Allt är inte vad det synes vara. Kommer han att återfå kontrollen ...

 • Regntider

  Per Lindskog

  Per har jämförts med storheter som Tolkien, Terry Pratchett och Tage Danielsson, och då handlar det såväl om berättarandan som själva upplägget av hans egenhändigt skapade fantasyvärld. Inte minst humorn, ironin och samhällskritiken är företeelser...