Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Legender från Thiramaar (del 2)
Antal sidor
456
Utgivningsdatum
2020-06-04
Upplaga
1
Förlag
Joelsgården förlag
Originaltitel
Gudarnas spira
SAB
Hc
ISBN
9789189009356
Gudarnas spira (häftad)

Gudarnas spira

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-06-04
169
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  95
 • Skickas inom 2-3 vardagar
  157
Visa alla 2 format & utgåvor
Alla tidigare försök att förgöra den ondsinte Khatzu har misslyckats. Han är skyddad av djävulsguden Faibor och konventionella vapen räcker inte för att avsluta hans liv. För detta krävs den mäktiga Gudarnas spira. De av gudarna utvalda sänds ut för att söka upp alla delar till spiran. Av säkerhetsskäl finns delarna utspridda över hela Thiarien. Detta blir upptakten till ett äventyr bland trollkarlar, drakar och det egensinniga kaldinierfolket. Gudarnas spira är en fantasyberättelse med spänning, äventyr och romantik och en fristående fortsättning till Eilaths hopp, i serien Legender från Thiramaar.
Den av Per Lindskog skapade fiktiva världen Thiramaar har funnits sedan 1994, och han har spunnit många berättelser som utspelar sig där.
Per Andie Lindskog har jämförts med storheter som Tolkien, Terry Pratchett och Tage Danielsson, och då handlar det såväl om berättarandan som själva upplägget av hens egenhändigt skapade fantasyvärld. Inte minst humorn, ironin och samhällskritiken är företeelser som lovordas bland recensenterna.
Från september 2021 har hen bytt förnamn och heter numera Andie Lindskog.

Sagt om "Gudarnas spira"
"Resan efter delarna till Gudarnas spira låter oss träffa ett gäng karaktärer, badguys, monster och ger oss fantastiska miljöskildringar längs vägen. Och vi får inte glömma lite kärlek och vänskap på det! Det jag älskar lite extra mycket är att några karaktärer från första delen(Eilaths hopp) gästspelar stundvis i denna. Härligt att få "träffa" dem igen!" (VH)
"Det är en fröjd att återvända till Thiramaar. Per Lindskog har skrivit en förträfflig uppföljare som innehåller allt man kan önska av en bok: spänning, äventyr, humor och romantik.
Här finns trollkarlar och magi, svärdsstrider, svårintagliga borgar, gudomliga väsen och inte minst; starka självständiga kvinnor."(MVO)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gudarnas spira. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och stark uppföljare
  Malin Olsson, 1 december 2020

  Det är en fröjd att återvända till Thiramaar. Per Lindskog har skrivit en förträfflig uppföljare som innehåller allt man kan önska av en bok: spänning, äventyr, humor och romantik.
  Här finns trollkarlar och magi, svärdsstrider, svårintagliga borgar, gudomliga väsen och inte minst; starka självständiga kvinnor.

  De rika miljöskildringarna gör att jag sugs rakt in i handlingen, jag kan riktigt se de olika byarna, bergen och byggnaderna framför mig. Jag hör klangen från svärd som s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner