Hyperdulia (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2019-07-01
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
195 x 130 x 8 mm
Vikt
180 g
SAB
Hc
ISBN
9789189047013

Hyperdulia

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-07-01
201
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Hyperdulia" är en berättelse om liv och död, och om gränser mellan vansinne och skönhet. Om släkthistoriens konsekvenser och moderskapets ambivalenta position. En magiskt realistisk deckare med poetiska drag, en roman vars berättande pågår i flera lager, med sidospår och fotnoter som utvecklar och fördjupar historien. "Hyperdulia" är en mycket speciell litterär upplevelse.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hyperdulia
 2. +
 3. Rovdjur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rovdjur av Jonas Moström (pocket).

Köp båda 2 för 290 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hyperdulia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vackert omslag och givande läsupplevelse
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

  Jag är inte van att läsa romaner med poetiska drag och bestämde mig innan för att vara väldigt öppen. Jag blev glatt överraskad. Jag gillade själva känslan i boken. Den var lite åt det mörkare hållet vilket passar mig, samtidigt som det var mycket inslag av naturen. En släkthistoria med konsekvenser och en djup berättelse som berör. Väldigt fint omslag också!
  Tack för en givande läsupplevelse!

 2. Annorlunda, vacker, poetisk och spännande bok

  AC:
  Det var inte det att hon inte älskade dem. Tvärtom, kärleken till dem tog upp all kärlek hon hade, all tid, all energi, all vilja. Så börjar boken.

  Detta är en annorlunda och vacker bok. En spännande och poetisk likt en teaterpjäs. Det är en bok som berör och en bok du tyvärr läser ut snabbt. Jag gillar miljöbeskrivningarna och sättet som meningarna är uppbyggda. Det uppskattas att meningarna strösslas, pauserna i berättelsen, framsidan. 

Boken är uppdelad i tre ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Desireé Ljungcrantz

 • Fittskrift - en antologi om fittor

  Åsa Åbom, Xenia Klein, Suzann Larsdotter, Desireé Ljungcrantz, Karin Milles

  Vad har du för relation till fittan? Tillhör du de som tycker att det är genant att prata om fittor eller ser du på den som vilken kroppsdel som helst? Fittskrift ger dig möjligheten att fördjupa relationen till din egen eller andra fittor. Här få...

 • Patronus

  Desireé Ljungcrantz

  I Patronus tre huvudavsnitt Sonen, Fadern och Farfadern tecknas barndom, vuxenblivande och åldrande som ett sökande efter ett hem, en trygghet, förlåtelse, liv och död. Genom det poetiska språket och rytmen förs läsaren in i sinnliga scener och mi...