I skuggan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
369
Utgivningsdatum
2020-08-10
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
230 x 155 x 31 mm
Vikt
701 g
SAB
Hc
ISBN
9789189047914
I skuggan (inbunden)

I skuggan

Inbunden Svenska, 2020-08-10
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I Skuggan ger en inblick i 1940-talets politik och omvälvande händelser. Berättelsen innehåller spänning, kärlek, våld och erotik och utspelas i historisk miljö under andra världskriget.

Året är 1940. En masugn sprängs i Norge av den norska motståndsrörelsen och engelska soldater, ett dåd som ger upphov till en kedja av oväntade händelser och intriger.

Norskan Agnes och engelsmannen Blake är båda agenter i den brittiska underrättelsetjänsten. Efter sprängningen tar de sig till Stockholm, spionernas huvudstad under andra världskriget. Här utvecklar de en djup kärleksrelation - men utöver deras uppdrag som agenter måste Agnes se till att hålla sig undan den tyska underrättelsetjänsten som är ute efter att hämnas.

Kevin, också engelsman, fängslas av tyskarna efter sprängningen i Norge. Efter många strapatser lyckas han ta sig till Ryssland, ett samhälle präglat av kommunism. Där träffar han Olga, hans livs kärlek - eller är hon blott en fälla för att sätta dit honom som dubbelagent i den sovjetiska underrättelsetjänsten?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I skuggan
  2. +
  3. Marta sover

De som köpt den här boken har ofta också köpt Marta sover av Romy Hausmann (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »