Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2020-05-18
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Löfqvist, Martin (form)
Dimensioner
248 x 175 x 23 mm
Vikt
700 g
SAB
Do
ISBN
9789189087033
Relationsbibeln : för er som vill hålla ihop länge (inbunden)

Relationsbibeln : för er som vill hålla ihop länge

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-05-18
219
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Relationsbibeln : för er som vill hålla ihop länge Kan levereras innan julafton
Här är den kompletta handboken för alla som vill skapa och bevara ett välmående förhållande.

Med grund i vetenskapliga studier berättar Klara Doktorow och leg. psykolog Veronika Palm allt från hur man bråkar på rätt sätt till hemligheten bakom ett bra sexliv. Genom att lära dig att uppmärksamma din partner, vårda dina egna behov och fokusera på konstruktiv kommunikation kan ni få er relation att hålla genom det mesta.

Ta chansen att bygga en sundare och mer långvarig relation med hjälp av övningarna och expertråden i Relationsbibeln: För er som vill hålla ihop länge.

 

Veronika Palm är legitimerad psykolog och arbetar på egen mottagning med behandling av olika sorters relationsproblem. Veronika bor i Stockholm med sin man Fredrik.

Klara Doktorow är radioprogramledare, poddare och krönikör. De senaste åren med ett tydligt fokus på kärlek och relationer. Klaras familj består av hennes man Kjell, deras son Sam och Klaras dotter Betty.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Relationsbibeln : för er som vill hålla ihop länge
 2. +
 3. Sju gyllene regler för en lycklig kärleksrelation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sju gyllene regler för en lycklig kärleksrelation av John Gottman (pocket).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Relationsbibeln : för er som vill hålla ihop länge. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hjälpsam
  Sandra , 9 juni 2021

  Denna boken ger verkligen en tankeställare. Får en att se från nya vinklar, för sig själv samt ens partner. Den får en verkligen att granska sig själv men också fundera över ens egna behov. Rekommenderar den verkligen!

 2. En bok för alla som vill hålla ihop
  veronicas_bok_bak_liv, 19 augusti 2020

  Det här är en handbok som är fullmatad med fakta, tips och övningar för alla som vill skapa och bevara ett välmående förhållande. Boken är grundad av vetenskapliga studier, av egna erfarenheter och är skriven av Klara Doktorer som är programledare, poddare och krönikör med fokus på kärlek och relationer och av Veronika Palm som är psykolog.

  Boken är lättläst och lättöverskådlig. Den är uppdelad i tre kapitel och där respektive kapitel har fokus på Dig, Din partner och det sista Ni ... Läs hela recensionen

 3. Tankeväckande
  Kaffeläsaren, 11 augusti 2020

  Relationsbibeln är en fullspäckad handbok för alla som vill skapa och lyckas behålla ett väl fungerande förhållande. Relationsexperterna Klara Doktorow och Veronika Palm bjuder på sina allra bästa tips både när det gäller dig själv, din partner och ert förhållande tillsammans. Boken bjuder på många intressanta tankeväckare och får en att fundera och diskutera med sin partner. Maken och jag har varit ihop i tjugo år i år, så något rätt har vi väl ändå gjort rätt men det finns ju alltid utrymme... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Relationsbibeln

  Klara Doktorow, Veronika Palm

  Här är den kompletta handboken för alla som vill skapa och bevara ett välmående förhållande. Genom att lära dig att uppmärksamma din partner, vårda dina egna behov och fokusera på konstruktiv kommunikation blir det enkelt att få lyckan att vara fö...