Lögnspiran (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
371
Utgivningsdatum
2021-02-02
Förlag
Pärlan Förlag
ISBN
9789189169159
Lögnspiran (e-bok)

Lögnspiran E-bok

Marduriens ljus 1

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-02-02
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Kejsaren och hans soldater har tagit allt ifrån sextonåriga Rikamu ? hennes hem, hennes käre farbror och hennes lovande framtid som en framstående stensiare. Nu lever hon som hemlös ficktjuv bland trädtopparna i den stora skogstaden Galuban, där kejsarens son prins Shalarun snart kommer att gifta sig. Ceremonierna inför bröllopet samlar rika gäster från hela Valarien och skapar många möjligheter för en ficktjuv. Men Rikamu hoppas på mer än pengar. Med lite list, mycket mod och en hel del hjälp av en osalig ande söker hon hämnd.

Hämnden är dock inte lätt att få, för prins Shalaruns utländska brud har med sig en fruktansvärd krigare från en annan värld: Markus av Trolyrien. Till det yttre ser han ut som en blek, kortväxt yngling som gör bort sig på komiska sätt inför de viktiga bröllopsgästerna. Men han bär på en urgammal kraft som kan omintetgöra Rikamus planer ? en kraft som kan få henne att tvivla på allt.

Marduriens ljus är en fristående serie i samma värld som den hyllade serien Markus av Trolyrien.

? Jag såg fram emot varje nytt kapitel med spänning, trots att jag inte brukar vara så intresserad av böcker.? (David, 14 år)

?Joseph A. Davis skriver unik och spännande fantasy.? (Bookishly falling)

En ny fristående bokserie satt i samma värld som Joseph A. Davis tidigare hyllade serie Markus av Trolyrien. Nya karaktärer och en ny spännande berättelse som kommer att trollbinda nya och gamla läsare, samtidigt som flera av tidigare älskade karaktärer återkommer.

Det här är fantasy när den är som bäst, fylld av spänning, humor och intressanta karaktärer. I likhet med Terry Pratchetts böcker är det omöjliga möjligt och det annorlunda det naturliga. I Valarien är det inte konstigt att gräset är blått eller att varje by har åtminstone en snigel stor som ett hus, att man springer på trädens kronor eller att man firar varandras snytdagar istället för födelsedagar. I den här världen kan allting hända.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Davis Joseph A