Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
349
Utgivningsdatum
2022-04-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
425 g
SAB
Hc
ISBN
9789189199156
Hjärtat talar grekiska (häftad)

Hjärtat talar grekiska

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2022-04-21
181
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den trettioåriga läkaren Maria sitter i ett flygplan, på väg tillbaka till barndomens ö i Grekland där moderns sida av släkten bor. Hon vet inte varför hon har kallats dit, eller vad hon kan förvänta sig. Hon har aldrig förstått varför kontakten med familjen bröts när hon var tio år och har svårt att förlåta att de övergav henne.

Återföreningen väcker starka känslor till liv och hon går från att ha varit ensam till att plötsligt vara en del i en stor, kärleksfull familj som styrs av den godhjärtade men excentriska mormodern. Maria blir snart varse att med gemenskap och tillhörighet följer inte bara trygghet och mening, utan även ansvar och krav.

När hon möter kärleken tillåter hon sig för första gången att bortse från förnuftet och kastar sig in i en passionerad relation som låter henne utforska sin egen lust och kvinnlighet, men saker blir komplicerade när en tragedi inträffar och snart befinner hon sig mitt i ett äkta grekiskt drama.

Angela Rizzo, född 1966 i Stockholm, bor numera i Solna och arbetar som läkare. En stor del av tiden tillbringar hon i ett hus på en ö i Grekland.
Hjärtat talar grekiska skrev hon i New York där hon bodde ett år och varvade skrivandet med ett forskningsprojekt. Boken är hennes skönlitterära debut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hjärtat talar grekiska
 2. +
 3. Och livet bara pågår

De som köpt den här boken har ofta också köpt Och livet bara pågår av Ingela Wadbring (häftad).

Köp båda 2 för 347 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hjärtat talar grekiska. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Romantisk bladvändare
  Mia, 11 maj 2022

  En mycket underhållande roman om den svensk/ grekiska läkaren Maria som genom ett arv efter sin mamma får kontakt med sin grekiska familj. Med mycket kärlek och härliga karaktärer får vi följa henne på en fantastisk återförening med den stora brokiga familjen. Längtar efter nästa bok och att åka till Grekland!

 2. En bok för dig som gillar kärlek och Grekland
  MTh, 9 maj 2022

  Hjärtat talar grekiska är en intensiv kärlekshistoria som utspelar sig på en vacker ö i Grekland. Svensk grekisk kvinna åker till ön för att få ett arv. Hon är läkare, perfektionist och har inte sett sin grekiska släkt sen hon var barn. Den myllrande, hjärtliga släkten beskrivs på ett härligt vis och dessutom en kärlekshistoria utöver det vanliga. För dig som gillar att läsa om sex är detta boken! Läs oavsett om du vill läsa om kärlek, om Grekland eller om en kvinnas utveckling.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Angela Rizzo