Glöd eller levebröd : om konsten att hitta meningen med jobbet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2020-09-18
Förlag
Roos & Tegner
Dimensioner
220 x 158 x 23 mm
Vikt
570 g
SAB
Qc,Dok
ISBN
9789189215047
Glöd eller levebröd : om konsten att hitta meningen med jobbet (inbunden)

Glöd eller levebröd : om konsten att hitta meningen med jobbet

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-09-18
234
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Byter du din tid mot pengar eller känner du ett engagemang för det du gör? Himlar du med ögonen eller känner du stolthet när ledningen berättar om företagets värderingar?

Glöd eller levebröd är en hyllning till människans inneboende drivkrafter, men också en påminnelse om människors behov av ett syfte. Den förklarar varför verksamheter präglade av medmänsklighet och en stark kultur är mer framgångsrika än de som bara har en produkt. Exempel och färsk vetenskap varvas med humor till en levande berättelse om hur en organisation kan göra denna resa och hur var och en, både chefer och de som har en chef, kan frigöra den enorma kraft som inte "sitter i väggarna" utan i människors huvuden.

Linus Jonkman är författare, föreläsare, illustratör och HR-profil. Han har skrivit tio böcker, bl.a. den uppmärksammade Introvert, den tysta revolutionen. Linus arbetar med organisationsutveckling och organisationskultur och har gjort sig känd för att angripa givna sanningar, ofta med humor, något som gjorde att den humoristiska platsannonsen "Desillusionerad redovisningsansvarig" blivit läst av en halv miljon svenskar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Glöd eller levebröd : om konsten att hitta meningen med jobbet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Givande och underhållande!
  @boktoken, 5 oktober 2020

  Boken passar alla som har ett intresse av att fortsätta känna eller vill utveckla sitt engagemang för jobbet. Det är inte en bok bara för chefer, den är för alla som jobbar.
  Den är vetenskapligt baserad, informativ och rådgivande - rakt igenom hög kvalitet. Något som skiljer den från andra management-/självhjälpsböcker jag läst är hur den presenteras, med talrika exempel från verkligheten och med mycket humor. Jag blev oerhört inspirerad och fick nya insikter, samtidigt som det var en li... Läs hela recensionen

 2. Tankeväckande läsning om företagskultur
  Jenny , 5 oktober 2020

  4/5 ⭐️ till "Glöd eller Levebröd: om konsten att hitta meningen med jobbet" av Linus Jonkman @linusjonkmanthewriter , utgiven av @roostegner . De otroligt charmiga, coola och färggranna robotillustrationerna har Jonkman skapat själv och de bidrar till en varm läsupplevelse.

  Nästan tre sidor av #anteckningar har jag fått ihop av denna fina #faktabok om #företagskultur och #värdegrund och allas #ansvar att skapa den. Jonkman belyser en bredd av ämnen i "Glöd" och den vän... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Linus Jonkman