Handbok i möblering (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-10-25
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Ullenius, Edholm (form)
ISBN
9789189215634
Handbok i möblering (inbunden)

Handbok i möblering

Inbunden Svenska, 2022-10-25
279
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Efter succén med storsäljande Handbok i inredning och styling är inredaren Frida Ramstedt tillbaka med en ny bok som lär dig vilka möbler som passar just dig och ditt hem.

På hundra år gick Sverige från att ha Europas sämsta boendestandard till en av de bästa. Hur gick det till? Svaret är en långsiktig satsning på kunskap, funktion och hög hantverksmässig standard på våra hem och möbler. Men någonstans har vi de senaste decennierna glömt bort vad vi lärt oss och slit och släng har blivit dagens melodi. Det är dags att tänka om.

Handbok i möblering innehåller ovärderlig kunskap och viktiga råd för den som vill undvika dyra och frustrerande felköp. Boken hjälper dig att bli en smart konsument så att du kan matcha dina förutsättningar på bästa sätt, både kroppsligt och rumsligt. Du får verktyg för att kunna utvärdera olika möbeltyper och deras funktion, värdera storleksförhållanden och rekommenderade avstånd inom rummet. Materialval blir allt viktigare när vi ska tänka både miljömässigt och långsiktigt och därför ger boken dig grundläggande kunskaper i vad möbler tillverkas av och enligt vilka metoder.

Handbok i möblering hjälper dig helt enkelt att fatta bättre beslut om ditt hem:

lär dig läsa möblernas form och funktion

förstå varför vissa möbler passar just ditt hem och varför

förstå skillnaden mellan olika material

undvik dyra felköp och andra fallgropar

Frida Ramstedt är grundare av Trendenser.se, en av Nordens första och mest lästa bloggar om inredning och design. Hon har fått flera priser genom åren och är en flitigt anlitad föreläsare, trendspanare och inredningskonsult för både privatpersoner och byggbolag. Fridas första bok, Handbok i inredning och styling, har hittills sålt i över 60 000 exemplar i Sverige och översatts till 28 språk.
Visa hela texten

Fler böcker av Frida Ramstedt