Du är inte längre min dotter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (335.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Frida Boisen
Utgivningsdatum
2021-10-04
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189298842
Du är inte längre min dotter (ljudbok)

Du är inte längre min dotter Ljudbok

(49 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-10-04

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Under ett gräl med sin dotter ställs Frida mot väggen. Hur kunde hon förlåta sin pappa? I jakten på sanningen hittar Frida elva dammiga dagböcker och gamla brev, där hon ställs öga mot öga med sitt eget vittnesmål som barn.

Efter skilsmässan från mamma Rosita gifter pappa Peter snabbt om sig, och hans internationella karriär tar honom via Tyskland till Indonesien på andra sidan jorden. Tonåriga Frida byter uppväxten i förorten mot en ny kontinent i hopp om att äntligen få lära känna sin pappa. Men lika idylliskt som lyxlivet i det lilla palatset låter, med tjänstefolk, cocktailpartyn och swimmingpool, lika ruttet är det på insidan, med en oundviklig katastrof som hägrar vid horisonten.


Du är inte längre min dotter
är en fängslande berättelse om att bli förnekad som barn och om en uppväxt kantad av våld, missbruk och övergrepp. Men den skildrar också ett barns oförtrutna sökande efter kärlek och vikten av att aldrig ge upp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Du är inte längre min dotter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Stark bok
  -, 28 april 2022

  Tack för din tredje bok. Jag har lyssnat på dem alla tre och det är både spännande, men också mycket sorg som framkommer. Det var tufft då du kom till att du äntligen vågade berätta för din pappa.

 2. Viktig!
  -, 10 januari 2022

  Denna bok har varit svår att lägga ifrån sig men det har varit så känslig läsning att jag var tvungen att ta en paus ibland. En otroligt välformulerad berättelse om en uppväxt som innehöll så mycket av både gott och ont i livet.

 3. Viktigt ämne
  -, 21 november 2021

  Ett otroligt viktigt ämne och en historia som tangerar alltför mångas uppväxt.

 4. En levande beskrivning om ambivalensen
  -, 9 november 2021

  Sökandet efter att bli bekräftad och älskad av en pappa som inte förmår att ge, bara sviker och slår är så levande. Boken gav mig en bättre förståelse av både mig själv och min tafatta, känslosamma och kyliga pappa. Jag förmådde inte heller att ge upp hoppet och sökandet efter omtanken om mig. Tack för hjälpen att förstå.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Frida Boisen