Ensamheten kan knappast bli större (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2021-02-22
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
225 x 150 x 16 mm
Vikt
374 g
SAB
Hc
ISBN
9789189308497
Ensamheten kan knappast bli större (häftad)

Ensamheten kan knappast bli större

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2021-02-22
214
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Niklas lägger sina pizzakartonger i en hög. Och sedan i en ny hög. Han köper plastgafflar när besticklådan är tom. Det är så tråkigt att laga mat och det är så tråkigt att diska.
Olivia lägger breven från Arbetsförmedlingen i en prydlig hög. Och sedan i en ny hög. Hon skriver dagens att göra-lista och ser ut över en stillastående innergård. Hon orkar inte med fler telefonköer till Försäkringskassan och hon orkar inte med ensamheten.
59 år gammal flyttar Olivia in hos 28-årige Niklas. Hon börjar gå med hans pizzakartonger till återvinningsstationen och står ut med hans känsloutbrott. Han får henne att återupptäcka lusten som drivkraft.
Ensamheten kan knappast bli större är en varm och humoristisk berättelse om livsval och om åtrå över generationsgränserna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ensamheten kan knappast bli större
 2. +
 3. Mariannes mirakel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mariannes mirakel av Malin Lundskog (inbunden).

Köp båda 2 för 423 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ensamheten kan knappast bli större. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ett oväntat relationsdrama
  Yvonne Matstoms, 24 april 2021

  Jag tycker så mycket om att två människor av en slump kan mötas och bli så viktiga för varandra. Författaren beskriver så fint skillnaden mellan hur vi ser på oss själva med förminskande glasögon när en utomstående istället kan se våra styrkor. Det var också fint hur författaren skildrar ADHD diagnosen på ett sätt som gör att jag bättre förstår hur den fungerar och vilka svårigheter den innebär. Är faktiskt första gången jag riktigt förstår det och blir ledsen över att människor inte får reda... Läs hela recensionen

 2. Läsvärd!
  Ulf Nordström, 1 april 2021

  Flerdimensionella karaktärer och en berättelse som med sin oförutsägbarhet väcker läsarens nyfikenhet. Läsvärd och spännande - och så får man lära sig en del om ADHD dessutom.

Visa alla 2 recensioner