Flickan från Brooklyn (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (369.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2023-04-11
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Christina Norrman
ISBN
9789189357129
Flickan från Brooklyn (ljudbok)

Flickan från Brooklyn Ljudbok

(85 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-11

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Skulle du älska mig även om du visste att jag gjort något fruktansvärt?

Författaren Raphaël är lycklig. Om några veckor kommer han att gifta sig med sitt livs kärlek, Anna, men varför envisas hon med att hålla sitt för utna hemligt?

Under en romantisk resa till Franska rivieran får Raphaël till slut nog och under ett stormigt gräl får han Anna att bryta sin tystnad. Hon visar honom en bild som får hela deras tillvaro att rasa samman. Chockad av det som hon avslöjat och med blodet pulserande i tinningarna, lämnar Raphaël henne utan att säga ett ord. När han sedan återvänder är det för sent. Anna är spårlöst försvunnen.

Tillsammans med sin vän Marc, en före detta polis, börjar Raphaël det dramatiska sökandet efter kvinnan han älskar. Deras jakt för dem till New York, till Harlem och Brooklyn, där de till slut upptäcker sanningen ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flickan från Brooklyn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Grymt bra bok!
    Molly, 11 augusti 2023

    Riktigt bra och spännande skriven. Oförutsägbar i sina vändningar och med relaterbara karaktärer. Rekommenderas verkligen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Guillaume Musso