Virusvarning : om högrisklabb, fladdermöss och bioterrorism (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (245.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johan Svensson
Utgivningsdatum
2022-04-14
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189393998

Virusvarning : om högrisklabb, fladdermöss och bioterrorism Ljudbok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-04-14

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Boken som rekommenderats av Bill Gates

Experterna står handfallna medan länder stänger ner och hela sjukvårdssystem kollapsar. Inom loppet av några veckor har viskningar om ett nytt mystiskt virus kulminerat i en världsomfattande pandemi. Men vad var det egentligen som hände och finns det en risk att det händer igen?

I Virusvarning synliggör journalisterna Henrik Ennart och Gunilla von Hall den okända världen av biologiska högrisklabb och granskar hur människans intrång i naturen kan orsaka framtida pandemier. Längs vägen får vi möta allt från hästskofladdermöss och bristfälliga skyddsrutiner till en nedsläckt databas och ett ödesdigert politiskt maktspel. Med frågan om virusets ursprung i centrum följer vi covid-19:s framfart och ser hur den mänskliga faktorn, mörkläggning och geopolitisk kamp kan få förödande konsekvenser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Virusvarning : om högrisklabb, fladdermöss och bioterrorism. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk research! Ett MÅSTE att läsa!
    Angelika, 29 april 2022

    Jag kan verkligen rekommendera denna boken för att få upplysning! Kan inte fatta vad som pågår överallt och hur allt hänga samman.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna