Sjukt frisk : du ansvarar själv för din egen lycka (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
177
Utgivningsdatum
2022-05-13
Förlag
Lava Förlag
SAB
Dokba,Rai
ISBN
9789189484146
Sjukt frisk : du ansvarar själv för din egen lycka (häftad)

Sjukt frisk : du ansvarar själv för din egen lycka

(1 röst)
Häftad Svenska, 2022-05-13
249
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Efter en MS-diagnos förändras livet helt och hållet för Jenny Ström. Från att vara en driven och sportig kvinna som alltid utmanar sig själv, blir hon utan sin identitet, självkänsla och styrka. På grund av sin rädsla för att inte prestera får sjukdomen stå åt sidan medan hon växlar upp. Hon lovar sig själv att aldrig visa sig svag, men till slut tar det stopp.

Vägen tillbaka till sig själv är fylld av en djup inre konflikt. De invalda beteendemönstren säger ifrån och Jenny måste använda sin kämparglöd för att hitta ett nytt sätt att leva. Genom att till sist acceptera sin situation, inte tro på allt hon tänker, göra aktiva val och träna yoga blir svagheten till en styrka och Jenny hittar en väg framåt.

"Sjukt frisk" är både en personlig berättelse om att leva med en allvarlig sjukdomsbild och en handbok för dig som behöver hitta balans i livet. I denna bok delar Jenny med sig av sina erfarenheter och insikter som personlig tränare, coach och individ. Du får andningsövningar, träningsprogram och andra verktyg för att hitta ett liv i balans. Det är en bok som ska ligga framme och ge dig vad du behöver, när du behöver det.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sjukt frisk : du ansvarar själv för din egen lycka
  2. +
  3. Timeout : konsten att få gott om tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Timeout : konsten att få gott om tid av Micke Darmell (kartonnage).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Ström

  • Sjukt frisk

    Jenny Ström

    Efter en MS-diagnos förändras livet helt och hållet för Jenny Ström. Från att vara en driven och sportig kvinna som alltid utmanar sig själv, blir hon utan sin identitet, självkänsla och styrka. På grund av sin rädsla för att inte prestera får sju...