Dödsorsak okänd : epidemin av plötsliga dödsfall 2021-2022 (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
231
Utgivningsdatum
2023-03-31
Förlag
Karneval förlag
Översättare
Ulrika Junker Miranda
Originaltitel
"Cause Unknown": The Epidemic of Sudden Deaths 2021-2022
Dimensioner
215 x 163 x 14 mm
Vikt
438 g
SAB
Ve,Vad
ISBN
9789189494374
Dödsorsak okänd : epidemin av plötsliga dödsfall 2021-2022 (häftad)

Dödsorsak okänd : epidemin av plötsliga dödsfall 2021-2022

(13 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2023-03-31
229
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Sjuttonårig fotbollsspelare dog under match

Nioårig pojke dör oväntat i sömnen

Sångare dör efter kollaps på scenen

Pilot dör plötsligt efter takeoff

Boxare dör i hjärtattack under match

För två år sedan fick marknadsanalytikern Edward Dowd ett intryck av att det var ovanligt många till synes unga och friska människor som dog plötsligt. Många fler än vad han kunde erinra sig från tidigare år. Medier rapporterade om barn som dog i sömnen, ungdomar som fick hjärtattacker, artister som kollapsade på scenen och topptränade idrottsutövare som föll ihop under träningar och matcher. Ofta utan att någon dödsorsak angavs efteråt.

Edward Dowd bestämde sig då för att undersöka bakgrunden till dessa oroväckande händelser. Resultatet redovisar han i Dödsorsak okänd: Epidemin av plötsliga dödsfall 2021-2022.

I den statistik som Edward Dowd samlade in, från myndigheter, försäkringsbolag och begravningsbyråer, framgick att rapporterna om plötsliga dödsfall inte var några udda händelser utan avspeglade en faktisk trend. Dödligheten bland amerikaner i arbetsför ålder under andra halvåret 2021 var 40 procent högre än föregående år - ett utfall utan historiskt motstycke. Även data från andra länder pekade på stor överdödlighet bland den vanligtvis mest friska delen av befolkningen.

Att det pågick ett extraordinärt angrepp på folkhälsan bekräftades även från en annan källa. Statistik från USA:s arbetsmarknadsdepartement visade att antalet personer som led av så allvarliga funktionsnedsättningar att de inte längre kunde arbeta på ett år hade ökat med 3,5 miljoner. Också det ett utfall utan motstycke.

Vad är då orsaken till dessa stora ökningar av antalet dödsfall och funktionsnedsättningar? Är det covid, självmord, narkotikaöverdoser eller uppskjutna sjukdomsdiagnoser? Författaren ger flera argument till varför så inte är fallet. Istället pekar han ut de experimentella covidvaccinerna som den huvudmisstänkta boven i dramat.

OM EDWARD DOWD

Edward Dowd är marknadsanalytiker och grun dare av investeringsföretaget Phinance Technologies. Bakom sig har han en framgångsrik karriär på Wall Street, bland annat på BlackRock, världens största fondförvaltare. Under åren 2002-2012 växte den aktiefond han förvaltade från 2 till 14 miljarder dollar. Edward Dowds analyser om den oväntade överdödligheten bland den vanligtvis mest friska populationen har rönt stor uppmärksamhet i USA. Den 7 december 2022 vittnade han i ett senatsförhör i Washington om möjliga skadliga biverkningar av covid-19-vaccinerna.


ROBERT F. KENNEDY JR OM EDWARD DOWDS BOK:


År 2021 var det Ed Dowd inte folkhälsomyndigheterna som väckte internationell uppmärksamhet kring det faktum att friska, arbetsföra amerikaner dog, och dog plötsligt, i en förfärande omfattning och utan motstycke. Denna överdödlighet förutsågs inte av försäkringsbolagen och förklarades inte av covid. Dowd formulerade det inträffade så här:

»Från februari 2021 till mars 2022 upplevde millenniegenerationen ett slags motsvarighet till Vietnamkriget, med en över dödlighet på över 60000 personer. Vietnamkriget behövde 12 år för att ta livet av lika många unga, friska människor som vi nu har sett dö under så kort tid som 12 månader.«

Den ena rapporten efter den andra från livförsäkringsbolagen bekräftade det som Dowd hade upptäckt, och i början av 2022 sammankallade han en grupp chefer i försäkringsbranschen för att utforska problemet.

I den här originella boken presenterar Ed Dowd en aktuell och angelägen verklighetsbild som bygger på fakta alla läsare själva kan verifiera. Han har hjälpt oss alla att förstå det som många makthavare helst vill förneka och som de skulle komma undan med att förneka om det inte vore för författarens skicklighet och omutlighet. <
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dödsorsak okänd : epidemin av plötsliga dödsfall 2021-2022
 2. +
 3. Den verklige Anthony Fauci : Bill Gates, Big Pharma och det globala kriget mot demokrati och folkhälsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den verklige Anthony Fauci : Bill Gates, Big Ph... av Robert F Kennedy Jr (häftad).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Dödsorsak okänd : epidemin av plötsliga dödsfall 2021-2022. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läsvärd
  Majsandehex (Skogen i Roslagen), 2 augusti 2023

  Denna bok skulle fler behöva läsa, helt klart. Så hemskt att det inte hörsammats och stoppats med dessa vaccinationer. Många många går en säker död till mötes

 2. Massmord.
  Anette Lund, 19 maj 2023

  Fruktansvärt att inte sprutorna har stoppats, utan att alla dessa människor har dött i onödan, och många många fler som aldrig kommer tas upp!!! Och många som får livslånga men av dem!!!

 3. Väsentlig sanning
  Ralph Jarl (Porches), 2 maj 2023

  Den här boken bygger på analys av statistik, experter av data från flertal officiella källor vad gäller vad som skett så här långt med många av de som valt vaccinera sig mot Co19. Resultaten är bortom alla diskussioner och spekulationer, det är fakta och synnerligen väsentligt att förstå hur viktigt det är att sanningen kommer fram.

 4. Mycket intressant
  Camilla , 28 april 2023

  Den här boken borde alla läsa. Det är mycket intressant fakta att få ta del av. Plus tankar. Bara tanken på att det är så många vaccinerade över världen är ofattbar.

 5. Sanningens ögonblick
  Ulf Clausson, 26 april 2023

  Boken ger en bekräftelse på hur politiker, media och globalister döljer sanningen för folket. Enligt mig det största massmordet i historien.

Visa alla 5 recensioner