Iron Flame (svensk utgåva) (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (911.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Empyrén (del 2)
Inläsare
Siham Shurafa
Utgivningsdatum
2024-02-07
Förlag
Gondol
Översättare
Tomas Håkanson
ISBN
9789189516113

Iron Flame (svensk utgåva) Ljudbok

(58 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-02-07

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
UPPFÖLJAREN till 2023 års mest älskade romantiska fantasy!

Violet Sorrengails nya liv som drakryttare är mer utmanande än hon någonsin kunnat föreställa sig. Alla förväntade sig att hon skulle dö första året på skolan - hon själv också. Inte nog med att undervisningen är brutal och krävande - hon har dessutom fiender som gärna ser henne död. Med list och envetenhet överlever de utmaningar hon ställs inför och plötsligt har hon inte bara en, utan två drakar att handskas med.

Samtidigt som Violet försöker navigera i det kaos som är hennes nya vardag, pågår ett krig utanför skolans tjocka murar som närmar sig Basgiath med stormsteg. Allianser skapas, liv förloras, förrädare blir bundsförvanter. Snart upptäcker Violet att mäktiga personer inom Basgiath döljer en fruktansvärd hemlighet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Iron Flame (svensk utgåva). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  -, 15 mars 2024

  Lätt att fastna i och bra uppläsare som läser in boken.

 2. En upplevelse att minnas!
  -, 10 mars 2024

  Fourth Wing har mycket potential och även i uppföljaren Iron Flame syns mycket av den potentialen. Dock ganska utdragna konflikter och det handlade mycket om Violets privatliv istället för om Tairn och Andarna. Fourth Wing var snäppet bättre, men denna bok var inte långt efter. Jag längtar efter nästa bok.

 3. Kraschlandning efter den första boken
  -, 5 mars 2024

  Långdragen med en uttjatad premiss där kvinnan är förälskad i en farlig, överbeskyddande man. Väldigt utdragna konflikter. Tempot är för långsamt och boken saknar förmågan att få en riktigt känslomässigt engagerad. Tråkigt då det fanns mycket potential efter den första boken som jag tyckte var engagerande och romantisk.

 4. Man vill inte att den ska ta slut!
  - (Ronneby), 29 februari 2024

  Svårt att slita sig från denna fantastiska berättelsen! Ett extra stort plus för uppläsare Siham Shurafa som passar perfekt till bokens karaktärer- magiskt!!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Rebecca Yarros