Splittrad kärlek (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2022-06-28
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
SAB
Hc
ISBN
9789189559158
Splittrad kärlek (häftad)

Splittrad kärlek

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-06-28
229
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
En kraftig explosion förvandlar Stockholms centralstation till ett inferno. I kaoset som uppstår kidnappas den unga kvinnan Joline av män i svarta huvor och blir förd till en farkost under marken. Förtvivlad försöker Joline orientera sig. Vart är de på väg? Och vem är Damien, attackens befälhavare som säger att han fascineras av hennes lukt?
Samtidigt, i dimensionen Madina, väntar Antonella otåligt på att Spir ska återvända med nya kvinnor från jorden. På farkosten befinner sig en av hennes tre pojkvänner, Aron, som väcker starkare känslor i henne än vad hon önskar. Vad varken Joline eller Antonella vet är att deras öden snart kommer flätas samman, vilket får konsekvenser ingen av dem kan ana. 

Splittrad kärlek är en dystopisk roman om härskare och slavar, passion och vänskap, svartsjuka och hämnd. Men också en berättelse om vad som händer med kärlekens väsen i en värld där underskottet av kvinnor gör dem till en eftertraktad handelsvara. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Splittrad kärlek
  2. +
  3. Plågsam kärlek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Plågsam kärlek av Elena Ferrante (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Splittrad kärlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ungdomsroman i fantasimiljö
    Marianne Meijer, 28 november 2022

    Spännande innehåll som beskrivs utifrån flera perspektiv och en händelseutveckling som tar många oväntade vändningar. Svår att lägga ifrån sig och jag hoppas på en fortsättning.

Visa alla 1 recensioner