Fixa din privatekonomi : smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-05-14
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789189712317

Fixa din privatekonomi : smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-05-14

Styckköp

176

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sparekonomens bästa tips!

Du vet att du borde ha bättre koll på dina utgifter och se över ditt sparande. Men du skjuter det på framtiden, och förlorar pengar på kuppen.

Med den här boken kan du en gång för alla ta kontroll över din ekonomi och få pengar över till det som verkligen betyder något. Och det är inte svårt. Små förändringar i ditt beteende kan göra underverk för din situation.

Går du igenom alla bokens 11 steg kommer du att få en betydligt bättre privatekonomi. Du kommer att förstå hur din hjärna fungerar så att du kan göra smartare val i din vardag. Och med hjälp av bokens alla konkreta tips kommer du att kunna öka dina inkomster, minska dina utgifter och spara mer effektivt. Varje månad, livet ut.

Christina Sahlberg (fd Söderberg) är sparekonom på Compricer och hjälper människor att få en bättre vardagsekonomi. Christina har en master i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelor i psykologi från Swinburne University (Melbourne, Australien). Hon utsågs 2018 till årets bankprofil av Privata Affärer.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Sahlberg