Det spökar på äventyrsbadet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
The Swedish Family
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
101
Utgivningsdatum
2024-05-14
Förlag
The Book Affair
SAB
Hcf
ISBN
9789189740013

Det spökar på äventyrsbadet

Inbunden,  Svenska, 2024-05-14
149
  • Förboka gärna! Förväntad leverans v20.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.

Förboka nu och få chans på en guldbiljett till Kokpunkten!

Nu har 15 personer chansen att vinna en familjebiljett till Kokpunkten! Förboka ditt exemplar av Det spökar på äventyrsbadet hos oss på Bokus och få chansen att vinna en guldbiljett som ger dig och din familj inträde* till äventyrsbadet Kokpunkten i Västerås!

*Inträdet gäller för max 2 vuxna och 3 barn. Eventuell resa och boende ingår ej.

The Swedish Family älskas på Youtube, och nu kommer den första boken i en serie för barn i åldrarna 6-9 år.

Det spökar på äventyrsbadet är historien om en helt vanlig familj. Eller helt vanlig är den kanske inte. Mamma är pinsam och skrattar för ofta och för högt. Pappa är tankspridd och klantar sig nästan jämt. I alla fall tycker Alma och Harry det.

Hurra! Den här helgen ska familjen åka till ett av Sveriges största äventyrsbad. Men när de kommer fram visar det sig hända mystiska och märkliga saker på badhuset. Harry och Alma tittar på varandra: "Här finns ett mysterium att lösa!"

De tar sig in på badhuset efter stängning för att hjälpa badchefen och en gång för alla ta reda på vem som ställer till oreda och bus ... Sedan börjar äventyret!

Böckerna om The Swedish Family baseras på den verkliga Youtube-familjen. En vanlig svensk familj som råkar ut för väldigt ovanliga saker. I varje bok löser barnen ett nytt övernaturligt mysterium, medan föräldrarna har fullt upp med att bara vara jobbiga föräldrar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det spökar på äventyrsbadet
  2. +
  3. SIGNERAD Yumi & Tomu. I Lilleputtarnas land

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Yumi & Tomu. I Lilleputtarnas land av Maria Frensborg, Tomu, Yumi (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »