Automatonen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2023-05-04
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
230 x 155 x 22 mm
Vikt
495 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189743274

Automatonen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-05-04
229
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I skogen lever urderna, det dolda folket, ett stillsamt liv i nära förbund med naturen och andarna. Allt slås i spillror när kolonisatörerna från Nya Järnstaden gräver lite för djupt och släpper lös automatonen, en mekanisk golem från en svunnen tid. Ingenting blir sig likt när de alla beskådat automatonens fasansfulla kraft.

Lövsångaren Mikkel är tveksam till vart världen bär för skogsfolket, men hans syster Mira - nyligen invigd i de seendes mystiska värld - ser på framtiden med spänning. Tillsammans med utforskaren och järnstadsbon Rakel, som själv undrar om Nya Järnstadens aggressiva frammarsch verkligen är helt av godo, hamnar de tre mitt i en maktkamp som riskerar att sluta med krig. För vem vet vad vissa är villiga att göra för att hitta hemligheterna i underjorden?

Automatonen är den första fantasyromanen i en bokserie där skogens magi möter stadens industrialism - och den glömda civilisationen som hotar sluka dem alla.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Automatonen
 2. +
 3. De fallna

De som köpt den här boken har ofta också köpt De fallna av Mattias Peterberg (häftad).

Köp båda 2 för 442 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Automatonen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 3 av 5
  @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 5 augusti 2023

  Jag blev glad att jag fick äran att läsa boken. Trots att fantasy inte är något som jag brukar läsa så var boken helt okej. Boken var den första i en planerad serie.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Thord D Hedengren

 • Webbpublicering med WordPress 2019

  Thord D Hedengren

  WordPress är världens största publiceringssystem och används av över 30% av alla webbplatser. Det är även motorn bakom allt från appar till redaktionella system, samt driver såväl stora som små webbutiker. Det kan kännas överväldigande att publice...