Insnöad  (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (160.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Frosthjärtan (del 1)
Inläsare
Kristina Dowling
Utgivningsdatum
2023-11-11
Förlag
Seraf förlag
ISBN
9789189817456

Insnöad Ljudbok

(18 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-11-11

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    79
Visa alla 1 format & utgåvor
När Ellies liv rasar samman känner hon att hon behöver ett miljöombyte. Hon flyr till familjens fritidshus i Härjedalen för att finna lugnet men är noga med att undvika grannen helt under tiden hon är där. När julen står för dörren börjar hon äntligen känna sig som sig själv. Tills en dag då hon möter Mattias igen.

Mattias valde att bo kvar i sitt barndomshem när hans föräldrar flyttade till Östersund. Han trivs allra bäst själv och i fritidsområdet är det sällan någon under lågsäsongen. Men så stöter han ihop med Ellie, från grannhuset. Vännen han aldrig kunnat glömma. Mattias vet inte vad som fick deras familjer att sluta prata med varandra när de var yngre, varför hon aldrig hörde av sig till honom igen.

Medan Mattias förbereder inför julfirande med släkten är Ellie fast besluten att åka tillbaka till Stockholm. De har inte träffats på femton år och kommer förmodligen aldrig att ses igen.

Men ett oväntat snöfall tvingar dem åter samman

Insnöad är en romantisk feelgood i svensk fjällmiljö kring juletid. Det är Anna Granbergs tredje roman och den första fristående boken i trilogin Frosthjärtan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Granberg