Vila dig i form med yinyoga (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2012-11-01
Förlag
LUX Publica
Medarbetare
Hammarkrantz, Sara (red.) / Jikander, Theodor (red.) / Jikander, Theodor (form) / Herner, Stellan (foto)
Dimensioner
218 x 287 x 20 mm
Vikt
1130 g
SAB
Rai,613.7046
ISBN
9789197954037
Vanliga sökord
yin yoga

Vila dig i form med yinyoga

(223 röster)  |   Läs 65 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2012-11-01
267
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Kan man verkligen vila sig i form? Föreställ dig att din kropp är smidig, böjlig och stark, att ditt inre är lugnt och i balans och att du är energisk och glad. Bara några få yinyogapass kan göra den skillnaden i ditt liv.

Yinyoga är en lätt och vilsam form av yoga. Visserligen beskrivs den som skönt outhärdlig eller outhärdligt skön, men framförallt är den enkel - alla kan yinyoga.

Min önskan med denna bok är att göra dig vig, lugn och mer energisk. Att du helt enkelt ska komma i god form. Till min hjälp har jag mina elever och vänner - de har alla tränat yinyoga med mig. Jag hoppas att vi tillsammans ska ge dig inspirationen att pröva själv, hemma, i din egen takt, utan krav. Du behöver inte ens ta på dig särskilda kläder. Lägg dig i de enkla ställningarna, slappna av och låt livet ha sin gång.

Välkommen till yinyoga.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 65 recensioner av Vila dig i form med yinyoga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Instruktiv, inspirerande och vacker bok
  Hibe Hawkeye, 15 november 2021

  Bra bilder och förklarande text. Lätt att ta till sig, och vacker att bara bläddra i. Har den själv, och nu ska den få bli julklapp till några utvalda vänner!

 2. Otroligt fin och påkostad
  Linda J, 27 oktober 2020

  Jag älskar formatet och känslan av boken i knät. Snyggt utformad, praktisk storlek, jättefin print. Innehåll som fångar och intresserar mig. Överlag en superfin bok!

 3. Vacker
  Tina Marie Boumans, 26 oktober 2020

  Väldigt vacker estetisk bok, och användbar, använder den varje dag nu, helt perfekt bok! Bra med yoga pass i olika former och tid, enkel att använda.

 4. Instruktiv och pedagogisk
  Margaretha Hägglund, 21 oktober 2020

  Inspirerande bok om Yinyoga och bonus med en app till boken som gör det lätt att komma igång att träna

 5. Härlig bok
  Yoga girl , 27 november 2019

  Den visar tydligt positioner och hur de kan modifieras. Den är mycket användbar för ändamålet att lära sig mer om yin yoga.

 6. Yinyoga
  Eva Liljedahl, 18 oktober 2018

  Mycket bra för att förstå vad som händer i kroppen med de olika positionerna.Bra för hemma träning.Ska nu komma igång.Tack!

 7. Yinyoga
  Marie Yvonne Strömberg, 11 september 2018

  ,Vacker bok i en vänlig generös ton om Yinyoga. Yinyogan innehåller Mindfulness och fokuserar på att slappna av i olika positioner. Musklerna får vila och istället tänjer man på bindväven som finns överallt i kroppen. Tydliga bilder och instruktioner, enkelt att utöva hemma med hjälp av kuddar och böcker ex som stöd.

 8. Inspiration till förändring
  Inga-Lill Nilsson, 25 maj 2018

  Lättläst, bra instruktioner och foto.
  Den gav känslan att förändring är möjlig. Det finns inget fel, det går att komma långt med denna träning. Det gör att jag inte ger upp efter ett par försök

 9. Prestigelös och varm
  Camilla , 16 januari 2018

  Härlig beskrivning av förhållandet till yogan, så prestigelös. Utförliga beskrivningar av övningar med uppmaningen "good is enough"! Och det gör skillnad, en övning är bättre än ingen alls!

 10. Mycket fin bok och intressant
  Angelika, 20 december 2017

  Bra information och förklaring till yin yoga positioner. Köpte appen först och den här boken är ett bra komplement eller om du gör tvärtom :)

 11. Mycket bra och inspirerande bok om yin yoga.
  Malin Lindau, 2 november 2017

  Denna bok passar nybörjare som erfarna yin yoga utövare. Vackra inspirerande bilder. bra format så att boken kan användas under tiden man utövar yin yogan.

 12. Inspirerande, öppen och prestigelös

  Beskrivning med övningar och bilder till passet "ångest" saknades. Annars skulle boken fått betyg 5. Boken är perfekt att kombinera med appen.

 13. Lätt!
  AhamPrema, 12 april 2017

  väl skrivet, lätt att ta till sig,
  lätt fattat instruktioner.
  Kan varmt rekommendera för den som vill ha en enkel avslappnings method!

 14. Fantastisk bok
  Jenny, 22 september 2016

  Yinyoga är en fantastisk yogaform som alla borde prova. Boken gör det enkelt för både nybörjare och vana att upptäcka och utöva yinyoga. Vackra bilder, personliga texter. En perfekt bok för alla som behöver vila mer. (Och det är alla)

 15. Vila dig i form med yinyoga
  Ingrid , 14 september 2016

  Äntligen en bok som inte ger oss "vanliga" människor komplex för att vi inte är så där tjusigt viga och smidiga! Magdalena Mecwelds "Vila dig i form med yinyoga" är lugn och saklig i tonen och mycket tydlig. Här kan man följa tydliga anvisningar kombinerade med ett fint bildmaterial. Inga pekpinnar; bara kloka råd.
  Jag rekommenderar att man läser boken från pärm till pärm - det är intressant läsning och går fort - innan man tar itu med övningarna. Då har man skaffat sig en överblick ... Läs hela recensionen

 16. Inspirerande
  Eva Lundahl, 20 juli 2016

  Mycket trevlig och inspirerande bok! Bra uppställd, tydliga foton. Har inte kommit igång än men provat på lite och det känns bra. Hoppas komma igång under semestern.

 17. Ödmjuk beskrivning av enkel men effektiv träning
  Anna-Lena Sandberg , 18 maj 2016

  Jag köpte boken då min kropp inte orkar med annan träning, inte heller vanlig yoga. Magdalenas inspirerande beskrivning om sitt liv och vägen till yinyoga fick mig att känna att jag gjort ett bra val och när jag nu gjort yinyoga en period så vet att det var rätt. Min stela, onda kropp svarar tacksamt på den försiktiga träningen och jag har redan fåttt en mjukare kropp med bättre hållning och magen har fastat till sig. Yinyoga kan jag fortsätta med hela livet och genom Magdalenas enkla och fra... Läs hela recensionen

 18. Bästa yogaboken på länge!
  Britt Bengtsson, 7 april 2016

  En härlig bok för ögat att bläddra i, mycket välskriven i faktadelarna och med en behaglig ton. Inspirerande och inbjudande i övningar och yogapassen. Helt enkelt en skatt att ha i bokhyllan. Kul format som gjorde att i min bokhylla hamnade den i "skyltningsposition" och blev ett dekorativt och t.o.m färgmatchat inslag i inredningen!

 19. Beroende framkallande bra!
  Katarina Bohlin, 5 januari 2016

  Det blir helt perfekt med appen till IPad. Synd att den inte ingår vid bok köpet.
  Oerhört bra yoga, tränar kropp och psyke i lugn och ro.

 20. Paket-erbjudande cd + bok, genialt!
  Annika Norrby, 19 augusti 2015

  Jag lånade boken på biblioteket först och insåg dess värde för mig, den måste jag köpa och ha! Blev överlycklig att hitta erbjudandet om att köpa bok + cd till överkomligt pris eftersom det är lite svårt att enbart följa bilder till yogaövningar. Övningarna och instruktionerna är enkla och behagliga och jag har påbörjat ett nytt bättre liv.

 21. Komplettera med appen!
  Maria, 28 juli 2015

  Vacker och inbjudande bok som ökar motivationen att verkligen pröva på. Kompletterade med appen som ger bra stöd i "yogandet"

 22. Rekommeneras varmt!
  Annica Lindkvist (Stockholm), 15 juli 2015

  Inspirerande bok. Och tillsammans med appen blir yogan faktiskt blir av. :)
  Fina bilder och bra förklaringar till de olika positionerna.

 23. Värd varenda krona!
  Linda Karlsson, 25 juni 2015

  En otroligt fin och välskriven bok. Jag har sedan tidigare några andra yogaböcker men den här är helt klart den bästa. Det förklaras bra vad varje övning är bra för samt att det finns flera färdiga pass.

 24. Rekommenderas
  Moni Elisabet Liebert, 24 februari 2015

  Mycket bra och hoppfull bok, men det kan vara tufft att hålla kvar i 5 minuter! :-) Blev rekommenderad yin yoga och denna bok av en annan kvinna på ett rehabiliteringshem för cancerpatienter.

 25. Tydlig och mycket inspirerande.
  Jovial (Jönköping), 26 november 2014

  Tydlig och mycket inspirerande!
  Bra bilder och beskrivningar.
  Fokus på de psykiska och fysiska effekterna av yoga. Ingen andlighet inblandad.

 26. Jag älskar den!
  Åsa, 20 november 2014

  "Om det inte tränar ditt medvetande så är det inte yoga"

  Ett citat som nämns i boken och som säger allt. När yinyogan fann mig var det som att hitta hem!
  Jag använder min bok varje dag. Ibland gör jag hela pass och ibland bara nån enstaka övning. Eller så bläddrar jag bara i den och insuper lugnet den förmedlar.

  Och jag har kommit på både min man och mina barn med den!

 27. Vacker rofylld
  Monika (Bagarmossen), 16 november 2014

  Vackra bilder och lättfattliga texter som förklarar hur du ska göra. Med den här boken kan du själv lyckas göra yoga hemma utan för mycket krångel

 28. Komma igång
  Anette Johanna Martinsson, 14 oktober 2014

  Riktigt bra bok att komma igång att börja yoga med, en av tjejerna i poweryogagruppen jag leder berättade att hon inte hade kunnat träna med oss om hon inte hade gjort yinyoga sen tidigare!

 29. Tydlig vägledning
  Froggy, 7 augusti 2014

  När man utövat andra former av Yoga så är detta en intressant variant. Det handlar ju väldigt mycket om vad det är man är ute efter. Boken är tydlig o bra i sina beskrivningar och förklaringar men kanske lite svår att ta till sig om det är första kontakten med Yoga.

 30. super bra
  Annika, 28 april 2014

  Kan varmt rekommendera denna bok.
  Lättläst, mycket fina och tydliga bilder.
  Mycket bra förklaringar, hur du utför övningarna.
  Blir sugen att använda sig av övningarna direkt.

 31. Äntligen!
  MiaL, 17 april 2014

  En jättebra bok! Försökt yoga till och från i många år men inte klarat av att komma ifrån smärta efteråt p.g.a sjukdom. Så nu äntligen en yogaform för mej, är inte riktigt lika stel och jag lär mej hantera min smärta på ett positivt sätt.

 32. Värdefull!
  Marlene Tunell, 28 mars 2014

  Den här boken kan läsas om och om igen!
  Många bra tips på övningar som man kan komma tilbaka till och repetera!

 33. Lätt att följa
  sofia, 15 februari 2014

  Mycket användbar bok, bra bilder och förklaringar! Går absolut att lära sig mycket från denna bok även om man är yoga nybörjare.

 34. Fungerar även om man är stel och bedrövlig. Jättebra...
  Lussebulle, 21 januari 2014

  Fungerar även om man är stel och bedrövlig. Jättebra för mig som stressar mycket och har svårt att varva ner själv.

 35. Bästa Yoga boken någonsin. Lätt att förstå och...
  Ewa, 20 december 2013

  Bästa Yoga boken någonsin. Lätt att förstå och inspirerande med vackra bilder. Rekommenderas varmt. Har hjälpt mig att må mycket bättre.

 36. Inspirerande tydlig super! Gör mig glad. Ska börja...

  Inspirerande tydlig super! Gör mig glad.
  Ska börja med yinyoga genast!
  Jag är själv Yogalärare och har läst många böcker, denna är vacker, pryder sin plats i bokhyllan.

 37. En underbar bok på alla plan. Informativ och bra text,...
  Paula, 13 november 2013

  En underbar bok på alla plan. Informativ och bra text, med fina bilder.
  En bok att både läsa och använda och som numera är med mig nästan varje dag.
  Antingen i mitt knä eller i min tanke.

 38. Vacker bok, bra instruktioner och fina bilder!...
  Nybliven yinyogis, 12 november 2013

  Vacker bok, bra instruktioner och fina bilder!
  Kommer att använda den flera gånger i veckan, det finns färdiga yinyogaprogram att följa.

 39. En helt fantastisk bok. Bra innehåll och fina...
  Charlotte Klang, 2 oktober 2013

  En helt fantastisk bok. Bra innehåll och fina förklaringar. Fina bilder. En bok att läsa många gånger om. Att skriva en bok om hur man själv gör sig frisk är fantastiskt att läsa om och mycket inspirerande.

 40. Jättebra bok som visar tydliga instruktioner och fina...
  Nina S, 17 september 2013

  Jättebra bok som visar tydliga instruktioner och fina bilder. Det är lätt att utföra övningarna hemma. Kan rekommendera denna fantastiska bok.

 41. Mycket fin bok som tilltalar ögat med vackra bilder...
  Madde S, 17 september 2013

  Mycket fin bok som tilltalar ögat med vackra bilder och speciellt omslag.
  Samtidigt underbar i introduktion i yin yogans värld
  Uppskattas även av van yogi.:-)

 42. Den här boken inspirerar både min man och mig. Den får...

  Den här boken inspirerar både min man och mig. Den får yoga till något enkelt och lätt tillgängligt.
  Jag har haft en hög tröskel att starta upp men med den här boken försvann min tröskel och jag tar alla små stunder som jag hittar. Super!

 43. Jättebra bilder och beskrivningar, har inte ens hunnit...
  Marielle K H, 5 september 2013

  Jättebra bilder och beskrivningar, har inte ens hunnit gå igenom hälften men är 100% säker att denna komma bli utsliten snabbt! Sköna övningar som verkligen fungerar. Boken börjar med enskilda övningar för att avsluta med hela träningsprogram för specifika besvär som tex stress och mycket mer.

 44. Jättebra och fin bok. Väldigt tydliga instruktioner på...
  Lena, 29 augusti 2013

  Jättebra och fin bok. Väldigt tydliga instruktioner på hur de olika övningarna ska utföras, samt vackra bilder som inspirerar till att vilja sätta igång! Jag kan varmt rekommendera denna bok.

 45. Fantastisk bok, med härliga biler. Bra instruktioner...
  Sol, 26 augusti 2013

  Fantastisk bok, med härliga biler. Bra instruktioner och lätt att följa programmen som anges. Bra variationer av program. Min första yoga bok och jag är helnöjd!

 46. Underbar bok som är enkel att förstå utifrån text och...
  My, 7 augusti 2013

  Underbar bok som är enkel att förstå utifrån text och bilderna, man kan lätt utföra övningarna hemma med hjälp av boken

 47. Enkel och tydlig, vackert och rikligt illustrerad...
  Eivor Thunström, 1 augusti 2013

  Enkel och tydlig, vackert och rikligt illustrerad beskrivning. Med den här bokens hjälp kan du göra ett yoga-program på egen hand, även om yoga-lektion hos ledare rekommenderas för nybörjare. Boken innehåller guidning genom de olika ställningarna, bild och text-beskrivning. Olika svårighetsgrad på ställningarna. Den hittills bästa yoga-guidningen jag stött på. Räkna med ett välbefinnande efter genomfört program.

 48. Inspirerande, varm, personlig och mycket praktiskt....
  Anna Mika Maria Frost (Mora), 1 augusti 2013

  Inspirerande, varm, personlig och mycket praktiskt. Hon berättar lite bakrund om sig själv och gör också yinyogan tillgänglig och man riktigt känner hur man kan börja där man befinner sig utan prestation om att vara vig eller kunnig.

 49. Ett måste för Yoga-älskaren, fantastiskt inspirerande...
  Eva-Lena, 3 juli 2013

  Ett måste för Yoga-älskaren, fantastiskt inspirerande bilder och text. Mina yoga-vänner älskar den och kommer också att köpa den. Nu blir det yoga hela sommaren.

 50. Toppen! Boken har fått mig att försöka utföra...
  Johan Mikael Forsberg, 10 juni 2013

  Toppen! Boken har fått mig att försöka utföra yogaövningar varje dag. Boken har tydliga anvisningar hur man utför övningarna. Perfekt att det finns färdiga program att följa. Som stel medelålders löpare med bl a ryggproblem har boken blivit en stor hjälp i träningen.

 51. En inspirerande bok som beskriver vad yinyoga är på...
  Mona Edlund, 10 juni 2013

  En inspirerande bok som beskriver vad yinyoga är på ett fint och tydligt sätt. Den hjälper mig att komma igång på ett bra sätt!!

 52. Inte jättemånga övningar men fina bilder och bra...
  Marina Kero (Ekenässjön), 7 juni 2013

  Inte jättemånga övningar men fina bilder och bra bildtexter. Lätt att ta till sig, inte en massa svammel ;)
  Fint att ha mina favoritövningar samlade i en bok, med några bra "nya".

 53. Underbara bilder, inspirerande text, och så skönt för...

  Underbara bilder, inspirerande text, och så skönt för både kropp och själ att göra ställningarna/vila. Märkte skillnad under min senaste promenad - lättare att gå, (och snabbt), rörde mig "öppnare" i höfterna, och det var en ren glädje att spurta iväg. Nikki.

 54. Magdalena har skrivit en tidslöst modern bok om yoga...
  Sati, 25 april 2013

  Magdalena har skrivit en tidslöst modern bok om yoga som är vacker, informativ och tilltalande i text och bild, och även fantastiskt användarvänlig både för nybörjaren och den mer avancerade yogautövaren. Den är helt enkelt ett fynd! Om du vill göra yin-yoga hemma - lägg den genast i din varukorg! :-)

 55. Jag älskar VILA DIG I FORM MED YINYOGA! Jag har läst...
  Inanna, 24 april 2013

  Jag älskar VILA DIG I FORM MED YINYOGA! Jag har läst den från pärm till pärm, för det är så härligt att få ta del av Magdalenas egen historia - och det är tydliga och bra instruktioner. Jag har också gått igenom hela boken och testat varje övning - och njutit mig igenom det mesta! Jag kanske inte klarat 5 minuter på varje moment, men det går bättre och bättre för varje dag. Jag känner hur jag blir allt mjukare och vigare. Jag ägnar jag minst en halvtimme varje dag åt att göra ett antal övning... Läs hela recensionen

 56. Jag läser och bläddrar i boken Vila dig i form med...
  Terapeuten, 18 april 2013

  Jag läser och bläddrar i boken Vila dig i form med yinyoga gång efter gång. Läser den så berörande och personliga inledningen av Magdalena Mecwelds som påtalar att det gäller att hitta sig själv med hjälp av verktyget yoga och annat i kombination med yogan, som fungerar för just mig.

  Hon skriver bland annat "Jag har insett att yoga handlar minst om att vara vig och böjlig. Vi kan sitta i perfekt lotusställning i timmar eller stå på huvudet en hel dag men fortfarande bli upprörda öve... Läs hela recensionen

 57. Jag tycker boken är jättebra. Sköna övningar. Lätt att...
  Eva , 17 april 2013

  Jag tycker boken är jättebra. Sköna övningar. Lätt att ta till sig, både för nybörjare och de som håller på med yinyoga regelbundet.

 58. Med viss tvekan, har jag nu provat tre övningar med...
  Jan Kenneth Persson, 16 april 2013

  Med viss tvekan, har jag nu provat tre övningar med bra resultat under några veckor. Bra bilder och instruktioner gör det lätt att förstå hur man ska göra. Dock lite för mycket texter om författaren själv och utanför själva övningarna, för att vara i min smak.

 59. Magdalenas bok är en fantastisk guldgruva! Jag bara...
  Helle, 16 april 2013

  Magdalenas bok är en fantastisk guldgruva! Jag bara öser och öser mer och mer, och får mer och mer tillbaks! Prova!!

 60. Vi på Naprapatspecialisten älskar denna bok! Det är...
  Louise Olsson, 12 april 2013

  Vi på Naprapatspecialisten älskar denna bok! Det är väldigt enkelt och smidigt att visa och instruera våra patienter med hjälp av denna bok. Att det dessutom finns färdiga program för t.ex. löpning m.m. gör boken ännu bättre!

 61. Jag ser med spänning och ro, fram emot att utöva...
  Staffan Dunér, 12 april 2013

  Jag ser med spänning och ro, fram emot att utöva Yinyoga! Med hjälp av tydliga och fina bilder. Bra sammansatta program.

 62. En vacker och tydlig bok, bra bok för att bättra din...
  Pirkes, 12 april 2013

  En vacker och tydlig bok, bra bok för att bättra din smidighet, lätt följa instruktioner och dessutom ett bra pris.

 63. Fantastiskt vacker och välskriven bok, och äntligen...
  Iris Maria Bergmark, 11 april 2013

  Fantastiskt vacker och välskriven bok, och äntligen Yin yoga på svenska. Fina passupplägg du kan göra hemma och när du håller klasser!

 64. En underbart vilsam bok utan krav; som lugnt och...
  Anna Nederdal, 11 april 2013

  En underbart vilsam bok utan krav; som lugnt och omtänksamt visar vägen till hur man vilar sig i form. Detta är också en vacker bok med en fin historia, en bok att ge bort i present. Jag gav den till mig själv.

 65. Kunde inget om yoga innan denna bok. Utmärkt...
  Klas Olsson, 11 april 2013

  Kunde inget om yoga innan denna bok. Utmärkt inspiration och introduktion. Bra förklaringar och tydliga bilder för att kunna komma igång på egen hand. Kan varmt rekommendera den!

Visa alla 65 recensioner

Fler böcker av Magdalena Mecweld